gripen

02.
28.
06:40

Riasztották a Gripeneket

Riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit egy pakisztáni felségjelű repülőgép miatt, mert nem lépett rádiókapcsolatba a magyar polgári légiforgalmi irányítással - írja az MTI a Honvédelmi Minisztérium közlése nyomán.

Szerző(k): Szász Péter
10.
09.
20:14

Riasztották a Gripeneket

Egy brit felségjelű repülő miatt riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szerda este az MTI-vel.

Szerző(k): Szász Péter
05.
14.
17:48

Riasztották a magyar Gripeneket

Három repülő miatt riasztották kedden a Baltikumban a Magyar Honvédség Gripenjeit és a brit királyi légierő kötelékébe tartozó, az észtországi Amari repülőbázison állomásozó Eurofighter Typhoon gépeket - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
13.
18:31

Riasztották a Gripeneket

A Baltikumban riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit - írja az MTI a Honvédelmi Minisztérium (HM) közlése nyomán.

Szerző(k): Szász Péter
05.
06.
21:10

Ez hangos lesz - költöznek a magyar Gripenek

Kecskemétről ideiglenesen Pápára települnek a Magyar Honvédség vadászrepülői - közölte a Honvédelmi Minisztérium hétfőn az MTI-vel. A készenléti szolgálatot is ellátó Gripenek keddtől állomásoznak Pápán.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
29.
11:32

Nagyot változott az élet május 1-jétől

Újra jó néhány jogszabály változott 2019. május elsejével. Ezentúl magyarázkodni kell majd a túl sok készpénz miatt, szigorúbb előírások vonatkoznak a követeléskezelőkre, miközben újra felpöröghetnek a kilakoltatások. Szerdától tovább szigorít a NAV és a neten folytatja egy állami tévécsatorna. Május első napjától újra a magyar Gripenek védik a Baltikumot, miközben a világ legrégebbi örökös monarchiája új korszakba lép.

Szerző(k): Domokos László
04.
29.
07:12

Riasztották a magyar Gripeneket- hangrobbanás is volt

Az éjjel riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit - adta hírül a Honvédelmi Minisztérium.

Szerző(k): Domokos László
04.
18.
20:30

Magyarország NATO-missziót vezet májustól

Május elejétől Magyarország veszi a NATO kötelékében működő, a balti országok légtérvédelmét ellenőrző parancsnokság vezetését - közölte a katonai szövetség az MTI-vel.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
18.
16:52

Két tendert is elbukott a HM

A Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal a helikopterek fenntartására kiírt közbeszerzést visszavonta, míg a Gripen vadászgépekhez füstgenerátorok szállítására kiírt tenderre senki nem jelentkezett.

Szerző(k): Németh Géza
03.
13.
11:47

Baj volt egy Gripennel

Éleslövészet közben megsérült a Magyar Honvédség egyik vadászrepülőgépe hétfőn a hajmáskéri lőtéren. Senki nem sérült meg - közölte a Honvédelmi Minisztérium szerdán az MTI-vel.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan