gyerek

05.
24.
13:34

UNICEF: a gazdag országok jelentenek veszélyt világszerte a gyermekekre

A legtöbb gazdag ország egészségtelen, veszélyes és ártalmas környezetet teremt a gyermekek számára világszerte - áll az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) egy új, kedden közzétett jelentésében.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
22.
14:25

Kiderült, hány ember betegedett meg szalmonellás Kinder csokitól

16 országból több mint 300 ember betegedett meg a Ferrero által Belgiumban gyártott Kinder csokoládéval kapcsolatos szalmonella járványban - írja a Food Safety News.

Szerző(k): Szász Péter
05.
19.
07:31

Egy hidegháborús törvénnyel oldják meg a tápszerhiányt az USA-ban

Joe Biden amerikai elnök az úgynevezett védelmi termelési törvényt (Defense Production Act) hívja segítségül, hogy orvosolni tudják az Egyesült Államokban kialakult csecsemőtápszer-hiányt - jelentette be szerdán a Fehér Ház.

Szerző(k): Domokos László
05.
17.
12:44

Becsapták a gyerekeket, lépett a hatóság

A Bona Extra Kft.-t, a P4R Digital Agency Kft.-t és a Social Guru Magyarország Kft.-t büntette meg a Gazdasági Versenyhivatal.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
13.
21:18

Hiány várható a bébitápszereknél az USA legnagyobb boltláncaiban

A Perrigo Company, amely saját márkás babakészítményeket gyárt nagy boltláncoknak, köztük a Walmart és az Amazon számára, arra számít, hogy a most tapasztalt hiány az év végéig kitart..

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
10.
08:52

Kiírják magukat a jövőből a magyarok

A magyarok mintha lemondtak volna arról, hogy a jövőben is a világ népeinek sorában maradjanak, legalábbis erre utalnak a siralmas idei első negyedévi születési adatok. Negatív rekord született.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
08.
21:28

Zelenszkij üzent Putyinnak; kiadták a hadi leltárt

Az oroszok szakadatlan bombázzák a Donyec-medence megyéit, a luhanszki Bilohorivkában rakéta talált el egy iskolát, legalább 62-en meghaltak. Rakétával lövik folyamatosan Harkivot és Odesszát is. A legfrissebb ukrán összesítés szerint mintegy 25,5 ezer orosz katona eshetett el. Több amerikai diplomata is visszatért Kijevbe. Zelenszkij üzent Putyinnak: a bunkerében nem rejtőzhet el.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
05.
09:26

Ha családi pótlékot kap, erről érdemes tudnia

Érettségi után, júliustól nem jár sem a családi pótlék, sem a családi adókedvezmény az érettségizett fiatal után a szülőknek - hívta fel a figyelmet az Azénpénzem.hu. Az eltartották számába ugyanakkor beleszámít a továbbtanuló is.

Szerző(k): Domokos László
04.
30.
15:13

A Moderna beadta EU-s engedélyezésre a 6 hónap és 6 év közti korosztálynak szánt covid-oltását

A Moderna benyújtotta az engedélyezési kérelmét az Európai Gyógyszerügynökséghez, hogy a Covid-19 elleni védőoltását a 6 hónapos - 6 éves korosztályban is elérhetővé tehesse az EU, miután a vakcina biztonságosságát és hatékonyságát vizsgáló, a 6 hónapos és 12 éves közötti gyermekek körében végzett, úgynevezett KidCOVE kutatás második fázisának időközi értékelése pozitív eredményeket hozott.

Szerző(k): Domokos László
04.
28.
10:42

Gyerekjátékot von ki a forgalomból a Tesco, ha ilyet vett, vigye vissza!

Egy kerek, műanyag hintát hív vissza a Tesco a vásárlók biztonságára és egészségére hivatkozva. Aki visszaviszi a terméket, blokk nélkül is visszakapja az árát.

Szerző(k): Domokos Erika