hamburger

03.
04.
10:45

Az ellenőrök azonnal bezáratták a budai éttermet

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei azonnali hatállyal felfüggesztették a budapesti, II. kerület, Varsányi Irén utca 33. szám alatti street food étterem működését. A egykor szebb napokat látott kantinban súlyos higiéniai hiányosságokat, valamint 34 kilogramm kétes eredetű vagy lejárt szavatosságú élelmiszert találtak.

Szerző(k): Domokos Erika
02.
16.
15:20

Online rendelés toplista: sajtburger, sült krumpli, hamburger

Volt, aki napi kétszer rendelte házhoz kedvenc ételeit, de olyan netpincérező is akadt, aki a bevásárlását is szinte csak online intézte a tavalyi évben. Tavaly minden felfordult: az örök kedvenc hasábburgonya helyét a sajtburger vette át a képzeletbeli dobogó tetején. A desszertek között továbbra is a somlói galuska a favorit, de menő a tiramisu és palacsinta is.

Szerző(k): Molnár Csaba
02.
13.
13:28

A McDonald's árcsökkentéssel és új szendvicsekkel támad

A McDonald's eladásai az elmúlt években fokozatosan visszaestek, ezért új árazási stratégiáról döntöttek a cégnél, több szendvicset átpozícionálnak és újakat hoznak helyettük. Az Egyesült Államokban február 24-én jön az új menüsor. Az új burgerek Magyarországra is eljuthatnak majd.

Szerző(k): Szabó Dániel
02.
05.
13:29

Nébih: a Spar bio hamburgert hívott vissza

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. visszahívta a "Spar Free From bio hamburger zsemle 2 db 125 g" megnevezésű terméket szezámmag etilén-oxid szennyezettség miatt - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
10.
29.
13:21

Hol nyit újabb éttermet a magyar McDonald's? Kiderült

A Progress Étteremhálózat Kft. egy gödöllői étterem mellett két további McDonald's-ot is nyitott, utóbbiakat egy speciális helyszínen, az osztrák határnál az M1-es autópálya mentén - számolt be a Portfolio.hu.

Szerző(k): Domokos László
10.
03.
11:49

A magyar város, ahol évekig kérlelték az étteremláncot, és most megkapták a McDonald'sukat

Már jövőre megnyithatja kapuit a McDonald's gyorsétterem-lánc legújabb Észak-magyarországi étterme. Az eddig csak a régió megyeszékhelyein működő franchise hetven új munkahelyet teremthet Borsod megye második legnagyobb városában, Ózdon.

Szerző(k): Kónya Ádám
09.
30.
09:25

Bezárt egy reggeliző-hamburgerezőt a Nébih

Egy fővárosi reggeliző és hamburgerező egység tevékenységét függesztették fel azonnali hatállyal a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei szeptemberben a helyszínen tapasztalt, élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő hiányosságok miatt. A nem megfelelő higiéniai körülményeken túl nyomonkövethetetlen, valamint tisztítatlanul felszolgált zöldségek is akadtak az üzletben.

Szerző(k): Domokos László
08.
07.
11:11

Végleg bezár a Burger King a Nyugatinál

A Burger King végleg bezárja éttermét Budapest egyik legforgalmasabb pontján – tudta meg a Napi.hu. Dara Zsolt, az étteremláncot üzemeltető Fusion Befektetési Zrt. vezérigazgató-helyettese megerősítette a hírt.

Szerző(k): Napi.hu
01.
30.
09:27

Váratlan újdonsággal állt elő a McDonalds

A japánok nemsokára kipróbálhatják, milyen a mekis a hamburgert rizses bucival enni.

Szerző(k): Domokos László
01.
29.
18:41

Túlszárnyalta a várakozásokat a népszerű étteremlánc

A vártnál nagyobb bevételek mellett a vártnál nagyobb nyereséget termelt a McDonald's amerikai gyorsétteremlánc a december végén zárult negyedévben, és azt ígérte, hogy idén többet költ technológiai fejlesztésekre és kutatás-fejlesztésekre.

Szerző(k): Rácz Gergő