hotel

04.
29.
10:40

Ingyen szállást foglalhat 1000 egészségügyi dolgozó a Hunguest Hotelsnél

Május 7-től kezdődően megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, három szálloda all inclusive akciót is kínál vendégeinek a következő időszakban. Az első 1000 egészségügyi dolgozó díjmentesen foglalhat két főre szóló két éjszakás csomagot félpanziós ellátással a kijelölt szállodákba. Ezen túl az egészségügyi dolgozók 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a következő három hét során történő foglalás esetén 2021. december 17-ig - írja az MTI az Opus Global és a Hunguest Hotels közlése nyomán.

Szerző(k): Szász Péter
04.
20.
19:56

Négycsillagos szállodát építtet a Szeged-Csanádi Egyházmegye

Meghívásos eljárás keretében keres tervezőt és kivitelezőt szállodájához a Szeged-Csanádi Egyházmegye. A becsült ellenértéket nem közölte.

Szerző(k): Németh Géza
04.
15.
11:40

Ha három hónapig lehetnek nyitva a szállodák, az még nem elég a túléléshez

Ha a kormányzati enyhítés folytatódik, júliusban és augusztusban akár teltház is lehet a szállodákban - erre számít Baldauf Csaba, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke, aki az ATV-nek beszélt a nyári kilátásokról.

Szerző(k): Szász Péter
04.
14.
09:41

Újabb értékes balatoni ingatlant ad el az állam

A nemzeti vagyonkezelő fél éven belül harmadszor hirdette meg eladásra a siófoki vitorláskikötő melletti, háromcsillagos Móló hotelt, közel 1,57 milliárd forint kikiáltási áron. A hotel a többségi állami tulajdonba került Balatoni Hajózási Zrt.-jé, amelynek tóparti ingatlanait tavaly óta adogatja el az MNV.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
08.
19:59

Eladja szállodáját a Rába

A Rába Nyrt. igazgatósága közgyűlési hatáskörben jóváhagyta csütörtökön a társaság tulajdonában lévő Konferencia Hotel értékesítését árverés útján - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
07.
09:00

Padlón volt a turizmus februárban is

A beutazási korlátozások, illetve a kereskedelmi szálláshelyek zárva tartása miatt februárban is nagy mértékben esett a turizmus Magyarországon - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) friss adataiból. Ez volt utolsó bázishónap, amelyet még nem érintett a járvány.

Szerző(k): Szász Péter