hr

05.
05.
13:03

Új programokat indít Magyarországon a Google

Bár a koronavírus-járvány felgyorsította a digitalizációt, még bőven van hova fejleszteni a magyarok digitális ismereteit. A Google partnereivel együtt ebben segít vállalkozóknak, startupoknak és magánszemélyeknek, hogy felpörgeti az 5 évvel ezelőtt indított Grow with Google oktatási programot.

Szerző(k): Szász Péter
04.
30.
11:13

Csődhullám ömlik mindjárt a nyakunkba

Hatalmas csődcunami fenyeget Európában, ha a kormányok megkezdik visszavonni a járvány idején adott támogatásokat - figyelmeztet az Európai Rendszerkockázati Testület jelentése. Célzottabb segítség kellene az életképes cégek megmentéséhez.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
04.
29.
13:26

Új vezetőkkel erősít a Biggeorge Property

Több pozíción is új vezetőkkel erősít a Biggeorge Property, Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalat csoportja, a Biggeorge Holding tagja - közölte a vállalat.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
22.
16:45

Nagy a bizonytalanság, júniusra marad a tűzijáték az európai jegybankban

Miután nem változtatott a legfontosabb kamatfeltétekben és eszközvásárlási paraméterekében az ECB, Christine Lagarde, az Európai Központi Bank (ECB) elnöke is utalásokat tett csak arra, hogy legközelebb júniusban lehet komolyabb változás.

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
22.
13:45

Hozta a formát az európai jegybank

Nem változtatott a fontosabb kamatfeltételeken az Európai Központi Bank a havi rendes kamatdöntő ülésén. A nagyobb váltást júniusra várja a piac, miközben általános a nézet, hogy Christine Lagarde elnöknek most is rá kell erősítenie arra az üzenetre, hogy a jegybank kész minden támogatást megadni a kontinens gazdaságának újraélesztéséhez.

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
18.
10:26

Harc folyik Magyarországon a munkavállalókért az IT-szektorban

Közelharc folyik a nemzetközi mellett a hazai munkaerőpiacon is az informatikusokért, a piacról mintegy 44 ezer IT-szakember hiányzik - írja a HR-szolgáltatásokra specializálódott WHC-csoport alapján a Magyar Nemzet.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
16.
15:24

A vezetői szerepet is átformálta a világjárvány

Mesterséges intelligenciával üzemelő coach-ok jönnek, krízisálló gondolkodásmódok mennek, ami viszont nem változott, az a vezető szerepe és jelentősége a szervezetben. Minden korábbinál fontosabbá vált egy közös vezetői nyelv kialakítása és aktív használata a szervezetekben – állapították meg a Milton Friedman Egyetem és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) közös konferenciasorozatának legutóbbi rendezvényén az előadók.

Szerző(k): Napi.hu