ingatlanpiac

05.
08.
11:53

Megtalálták a menedéküket a szupergazdagok

Dubai luxuslakáspiaca szárnyal, ahogy a világ gazdagjai menekülnek a világjárvány elől. Korlátozások nélkül, a vakcinákhoz könnyen hozzáférve talál magának új otthont az elit. Az emírségeken belül biztos óvóhelyre leltek, ahol gyorsan meg is indult a drágulás. Még az iszlám törvényein is lazítottak a helyi hatóságok.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
05.
06:20

GKI: A következő egy évben minden nyolcadik magyar lakás megújulhat

Az első negyedévhez képest a második negyedévben kissé gyengült a lakosság lakásfelújítási, korszerűsítési kedve, mind a biztos, mind a valószínű szándékú körben némi csökkenés következett be. A lakossági szándékok szerint a következő egy évben minden nyolcadik magyarországi lakás megújulhat kisebb-nagyobb mértékben. A felújítást tervezők bő egyharmada ehhez állami támogatást is igénybe venne – derül ki a GKI és a Masterplast közös kutatásából.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
22.
12:07

Meglepő dolog derült ki a Kádár-kockákról

Reneszánszát éli nagyszüleink Kádár-kockája, akad olyan felmérés, ami szerint ez ma a második legkeresettebb ingatlantípus Magyarországon.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
20.
15:35

Irodapiac: marad a bizonytalanság

Az irodapiac 2021 első negyedéves eredményei továbbra is tükrözik a pandémia okozta bizonytalanságot és gazdasági lelassulást. Ugyan a piaci kereslet gyengébben teljesít a korábbi években megszokottól, a tranzakciók száma enyhén emelkedik az előző félév csökkenő tendenciája után - derül ki a Budapesti Ingatlan-tanácsadók Egyeztető Fóruma friss összesítéséből (BRF).

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
18.
10:43

Pár nap és vallanak a költségvetési hiányról, kiderül, mi lesz a gyártással

Pénteken közli a Pénzügyminisztérium a költségvetési hiányról szóló adatokat, de közlik a magyar bmi-adatokat is, amelyekből látszik mire számítanak a gyártóiparban és a szolgáltató szektorban. Az USA-ból a legfontosabb jelzés az ingatlanpiaci adatokból érkezhet.

Szerző(k): Szabó Dániel