ital

05.
03.
12:45

Ünnepelnek a sör szerelmesei

Igazán jól kezdődött Csehországban a május, az ország egyik legendás sörgyártója 150. születésnapját ünnepelhette. A cég, amelyet még Ferenc József is felkeresett, átvészelt két forró és egy hidegháborút.

Szerző(k): Barabás Júlia
04.
29.
13:16

Örömteli hír jött a diszkontokból - tévedés vagy a "fogyasztói igények változása"?

A 2015-ös palackméret-csökkentés után a Coca-Cola úgy döntött, hogy újra 2 literes kiszerelésben kínálja az üdítőit a diszkontokban. Az 1,25 literes méret is marad, de csak a diszkontokban, a hiper- és szupermarketekben ezek 1 literesek lesznek. Az ok most is ugyanaz, mint 2015-ben: a fogyasztói igények változása.

Szerző(k): Szász Péter
04.
27.
13:59

Egyre kevésbé hizlalnak az üdítők

Az elmúlt tíz évben jelentősen, 43 százalékkal csökkent a magyarországi üdítőitalok és gyümölcslevek átlagos cukor- és kalóriatartalma a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség tagvállalatainak önkéntes vállalásai nyomán - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
04.
16.
12:47

Limitált kiadású ale-lel állt elő a Borsodi

A Borsodi Sörgyár egy különleges, limitált kiadású Ale-lel idézi meg idén tavasszal a trópusi nyarat. Ez a mangó, guava és maracuja ízek kombinációjával készülő, felsőerjesztésű Borsodi Tropical Ale, ami április második felétől lesz elérhető a készlet erejéig.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
16.
10:45

NAV: három megyében akadtak horogra cigaretta-, és szeszcsempészek

Több mint hárommillió forint értékben foglaltak le cigarettát és alkoholt Veszprém, Baranya és Győr-Moson-Sopron megyében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.

Szerző(k): K. Kiss Gergely