izrael

05.
23.
22:08

Izrael szerint bármilyen iráni atomalku jobb, mint a semmi

Az iráni nukleáris megállapodás felújításának elmaradása még egy "rossz" megállapodásnál is sokkal nagyobb veszélyt jelent - mondták izraeli hírszerzési források a Jerusalem Postnak.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
22.
13:40

Újabb országokban jelent meg a majomhimlő, a fesztiválok terjeszthetik a kórt

Izrael és Svájc is megerősítette, hogy majomhimlős megbetegedést regisztráltak, ezzel a járványkitörést bejelentő országok száma 14-re emelkedett - írja a BBC.

Szerző(k): Szász Péter
05.
21.
18:07

Izraeli katonai gépekre nyitottak tüzet az oroszok, új konfliktust robbanthat ki Putyin

Oroszország légvédelmi rakétákat lőtt ki az izraeli erőkre Szíria fölött, ami a szakértők szerint a szíriai konfliktus eszkalációjához vezethet, miközben Oroszország ukrajnai inváziója is elakadt. A mostani rakétatámadás után Izrael már fontolgatja katonai segélycsomagok küldését Ukrajna számára, de a Közel-Keleten is elmérgesedhet a konfliktus a két fél között.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
08.
13:32

Elfogták az újabb izraeli merénylet elkövetőit

A rendőrség a két gyanúsítottat, a 19 éves As'sad al-Rafait és a 20 éves Emad Subhi Abu Shqeirt élve tudta őrizetbe venni.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
05.
21:00

Putyin bocsánatot kért az izraeli miniszterelnöktől

Vlagyimir Putyin orosz elnök bocsánatot kért Naftali Bennett izraeli miniszterelnöktől Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Hitler részleges zsidóságát állító szavaiért - jelentette a Jediót Ahronót című izraeli újság hírportálja, a ynet.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
02.
15:42

Diplomáciai botrány: visszaszólt Lavrovnak az izraeli vezetés

Jeruzsálemben bekérették a külügyminisztériumba Oroszország nagykövetét Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Adolf Hitler részbeni zsidóságát hangoztató szavai miatt - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet hétfőn.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
01.
14:03

Izrael bezárja tábori kórházát Ukrajnában

Izrael hat hét után bezárta az Ukrajnában a lakosság szenvedésének enyhítésére létrehozott tábori kórházat - jelentette a The Jerusalem Post című, angol nyelvű izraeli újság hírportálja vasárnap.

Szerző(k): Tér Diána