karácsony_gergely

05.
04.
20:26

Újabb figyelmeztetést küldött Karácsony a kormánynak

A város jövőjéről a budapestieknek kell dönteniük, nem a kormány bizalmasainak - szögezte le Karácsony Gergely főpolgármester kedden a Facebook-oldalán, ahol azt kifogásolta, hogy a kormány által alapított rozsdaövezeti bizottságba egyetlen önkormányzati szereplőt sem hívtak meg.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
03.
08:04

Megegyezhet a kormány és Budapest egy óriási változásról

A Fővárosi Önkormányzat és a kormány közel került ahhoz, hogy megállapodjon a pesti fonódó villamos és a Galvani híd megépítéséről. Az elsőt az előbbi, a másodikat az utóbbi forszírozza.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
25.
16:05

Karácsony: a kormány átadta a felelősséget az embereknek

Karácsony Gergely aggódik amiatt, hogy a teraszok megnyitásának idején mg magas a koronavírus miatti halálozás és még mindig több ezer új fertőzöttet jelentenek a hatóságok - írja a Facebookon.

Szerző(k): Szász Péter
04.
18.
22:22

Iskolanyitás: tízezer tesztet osztott szét a főváros

Tízezer koronavírus-tesztet osztott szét a főváros a kerületek között a hétfői iskola- és óvodakezdés előtt - közölte Karácsony Gergely főpolgármester a Facebook-oldalán.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
12.
19:46

Tesztekkel segíti az iskolanyitást a főváros

Több pedagógus és szülői szervezettel, illetve Szlávik János főorvossal egyeztetve úgy döntött a Fővárosi Önkormányzat, hogy 10 ezer teszttel segítik a diákok és a pedagógusok szűrését, hogy a lehetőségekhez mérten a gyermeküket féltő szülők és a tanárok is biztonságban érezhessék magukat jövő héten, amikor újraindul az oktatás - közölte Facebook-oldalán Karácsony Gergely, főpolgármester.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
11.
10:35

Karácsony bemutatta, milyen lehetne a Budapesti Diákváros

Olcsó lakhatást biztosítana több mint tízezer magyar diáknak a sok zölddel, vízkapcsolattal, funkcionális épületekkel felépülő Budapesti Diákváros, legalábbis a fővárosi önkormányzat tervei szerint. Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-posztban mutatja be, mit terveznének a kínai egyetemi kampusz helyett.

Szerző(k): Szepesi Anita