kbc

08.
03.
19:32

Nagyon kapós lett a magyarországi brókercég - felsrófolták az árat

Csúcsáron kelhet el a KBC Securities. A belga bank magyar brókercégéért immár 1,5 milliárd forintnál is többet kínálnak a vevőjelöltek. A tender hamarosan zárul.

Szerző(k): Szakonyi Péter
02.
22.
09:10

Jól megy a K&H tulajának

A belga KBC-csoport a tavalyi utolsó negyedévet 399 millió euró adózott eredménnyel, 2017 egészét pedig csaknem 2,6 milliárd euró profittal zárta - adta hírül a cég.

Szerző(k): Domokos László
11.
28.
14:22

Fontos bejelentést tett a K&H Bank

A jövőben a K&H Csoport szolgálja ki a KBC Securities Magyarország ügyfeleit mind befektetési, mind pedig kereskedelmi banki igényeik esetén - jelentette be a pénzintézet.

Szerző(k): Domokos László
08.
11.
22:29

Erős negyedévet zárt a KBC

A belga KBC csoport a második negyedévet 855 millió euró nettó nyereséggel zárta - áll a cég MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
02.
11.
16:21

Ezek a cégek akár egész Magyarországot zsebre vághatnák

Összegyűjtötték, hogy egyes országoknak melyik a legértékesebb márkája. Vannak bizony érdekességek.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan
02.
09.
10:20

Nagyon jól megy a K&H anyabankjának

A belga KBC csoport a tavalyi utolsó negyedévet 685 millió euró adózott eredménnyel, a tavalyi év egészét pedig 2,4 milliárd euró profittal zárta - áll a cég csütörtökön ismertetett jelentésében.

Szerző(k): Domokos László, Dzindzisz Sztefan
01.
24.
10:03

Nagy dobásra készül hét bank - sokan fognak örülni

Hét európai nagybank dolgozik azon a közös platformon, amely alapjaiban fogja megváltoztatni a kkv-k közötti kereskedelem lebonyolítását és finanszírozását. A Digital Trade Chain (DTC) elnevezésű termék a belföldi és nemzetközi kereskedelem minden egyes szereplőjét egyetlen online, mobiltelefonon keresztül elérhető rendszerben fogja kezelni.

Szerző(k): Napi.hu
01.
02.
12:34

Bírságolt az MNB a Brexit kapcsán

Az MNB ma közzétett határozatában 8 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a KBC Securities Magyarországi Fióktelepére tiltott piacbefolyásolás miatt.

Szerző(k): Napi.hu
01.
02.
11:04

Nagy vetélytársat kapott az OTP

Nem a szintén ajánlatot tevő OTP, hanem a KBC szerezte meg a negyedik legnagyobb bolgár bankot, az UBB-t, illetve a harmadik legnagyobb bolgár lízingcéget, az Interlease-t. Összesen 610 millió eurót fizet a belga pénzügyi csoport, amely így Bulgária harmadik legnagyobb bankja és a legnagyobb bank-biztosítói csoportja lesz.

Szerző(k): portfolio.hu
12.
22.
13:51

Szingapúrból igazol új vezetőt a K&H

Patrick Van Overloop irányítja 2017. április 1-től a K&H Bank Üzleti ügyfelek divízióját - jelentette be a pénzintézet.

Szerző(k): Napi.hu