kedvezmény

05.
11.
08:19

Olcsón kiárusíthatja a budai Várat a kormány

A budapesti Belvárosban korábban kitalált kedvezményrendszert vezetné be egy fideszes országgyűlési képviselő a budai Várban, ami lehetővé teszi a műemléki védettségű lakások megvásárlását fillérekért.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
06.
12:35

Olcsó tarifákkal segít a Telenor a vállalkozásokon

Hat hónapig kedvezményes tarifával segíti a vállalkozások újraindítását a Telenor: dupla adatkeret vagy extra 100GB belföldi Hipernet vehető igénybe - közölte csütörtökön a cég, amely olcsóbban egy flottakövető eszközt is a járművekhez.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
06.
07:19

Májusra is kiterjesztik az adómentességet a megszorult ágazatokra

Májusban is jár a munkáltatói adómentesség a turizmus, a vendéglátás és a szabadidő ágazatban; az adóelengedés több mint 130 ezer dolgozót érint - tájékoztatta az MTI-t Tállai András, Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
01.
19:02

Fájhat a bankok feje a tudatos ügyfelek miatt, éledezik a hitelkártya-piac

Lassan talál magára a hitelkártyapiac a tavalyi sokk után. A bankok egy része már újra értékesíti ezeket a termékeket, de vannak, amelyek még kivárnak. Akciók elvétve vannak, tízezer forintos jóváírással vagy kuponnal kedveskednek az új ügyfeleknek.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
27.
14:59

Családi kedvezményt venne igénybe? Itt a kalkulátor

Újabb segítséggel bővült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapja, már elérhető a családikedvezmény-kalkulátor - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
04.
21.
18:52

Ingyen autópálya-használatot adnak az oltásért cserébe

Észak-Macedónia viszonozni kívánta, hogy Szerbia koronavírus-oltásokat adott át az országnak, illetve beoltottak ottani állampolgárokat is Szerbiában. Az autópálya-használat csúcsidejére adnak kedvezményt a szerb autósoknak.

Szerző(k): Barabás Júlia