lakosság

05.
06.
12:57

A járvány még tart, de pénzünk már van bőven

Tavaly áprilishoz képest nagyrészt helyreállt a magyar háztartások fizetőképessége az idei első negyedévben, tovább növekszik a lakosság pénzügyi vagyona, bár ezt a tendenciát megállíthatja a hitelmoratórium vége. Az Intrum és a GKI adataiból kiindulva 4,5 százalékos GDP-növekedés várható 2021-ben.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
04.
15:43

Nagyot zuhant az üdülési célú utazások száma Ausztriában tavaly

Tavaly a járvány elleni korlátozások miatt csaknem felével csökkent az üdülési célú utazások száma, a családlátogatásokat és ismerősök felkeresését is beleértbe, a Statistik Austria kedden publikált kimutatása alapján - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
04.
12:42

Siessen: ingyenhitel is van lakásfelújításra, de már csak egy hétig igényelhető

A hitelkeret várható kimerülése miatt kevesebb, mint egy hetük maradt a nulla százalékos Lakossági Energiahatékonysági hitel igénylésére az érdeklődőknek. A kamatmentes kölcsönt a Budapesten és Pest megyében élő magánszemélyek igényelhetik 500 ezer és 5 millió forint közötti értékben az ingatlanuk energetikai korszerűsítésére.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
19.
15:20

Egy hatalmas pénzhegy várja, hogy elköltsék

Soha nem látott extra megtakarítást eredményezett az, hogy a járvány eleje óta nincs mire költeni, ugyanakkor a kormányok hatalmas támogatásokkal tömik ki az embereket a világ szerencsésebb részén. Ez pörgetheti a gazdaságot az újranyitásokat követően, azonban ehhez az kell, hogy az emberek ezt el is akarják költeni.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
04.
19.
14:45

Most vásároljon állampapírt, nagy nyeremény várja!

Aki most nyit számlát az Magyar Államkincstárnál az ügyfélkapun, hogy állampapírt vásároljon, 100 ezer forintnyi állampapír vásárlására fordítható utalványt nyerhet. Akinek van már számlája, de vesz még rá állampapírt, szintén nyerhet 50 ezer forintnyi állampapír-utalványt.

Szerző(k): Herman Bernadett