lidl

01.
20.
11:27

Új címkézési megoldás a Lidltől

A Lidl bevezette a Nutri-Score címkézést bizonyos saját márkás termékek esetén Svájcban, hogy ezzel segítse vásárlóit az egészségesebb élelmiszerek választásában.

Szerző(k): Tér Diána
01.
19.
11:42

Mérföldkőhöz érkezett a Lidl

Szintet lépett a Lidl azzal, hogy az Egyesült Királyságban megnyitotta 900. áruházát. A liverpooli boltban 40-en dolgoznak és a még januárban megnyitandó további öt áruházzal együtt több száz munkahelyet teremt a német diszkontlánc. A Lidl Magyarországon is terjeszkedik.

Szerző(k): Komócsin Sándor, Csernátony Csaba
01.
19.
11:19

Újból támadnak az adathalászok, itt az újabb figyelmeztetés

Az utóbbi időben nagyban növekedett a DHL csomagküldő oldalait, üzeneteit imitáló csalási kísérletek száma. Az átverések természetéről és a védekezési lehetőségekről adott ki figyelmeztetést a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete (NBSZ NKI).

Szerző(k): Sasvári Marcell
01.
15.
11:05

Az Aldi, a Lidl, a Spar mennyiért adta és fogja adni az árplafonos termékeket? Listán a várható árak

Az élelmiszerárstopos jogszabály szerint, ha egy termék akciós volt október 15-én, akkor ez előző rendes árat kell alapul venni. A Buksza pedig megnézte, hogy az Aldi-, a Lidl-, a Tesco-, a Spar- és a Penny-üzletekben mennyi volt és várhatóan mennyibe kerülhetnek majd az árplafonos élelmiszerek. A végleges árak kisebb mértékben még eltérhetnek.

Szerző(k): Csernátony Csaba
01.
12.
11:46

A Lidl a legnagyobb szupermarketeket támadja Szerbiában

Három év alatt ugrásszerű növekedést könyvelhet el a Lidl a szerbiai piacon, olyan nagymúltú hiper-és szupermarketekkel versenyezve, mint a Delhaize vagy a Mercator.

Szerző(k): Tér Diána
01.
10.
18:27

Durva változás söpör végig a Lidl és az Aldi boltjaiban két hónapja

Kapott az elmúlt 12 hónapban nettó 14 százalékos béremelést? Ha nem, vagy csak ennél kevesebbet, akkor a G7.hu nem hivatalos számításai szerint ugyanannyi pénzből már csak kevesebb élelmiszert tud megvásárolni, mint egy éve. Az élelmiszerinfláció ténye már régóta nem meglepetés, ütemének gyorsulása azonban talán még az előzetes várakozásokat is felülmúlja.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
01.
06.
10:50

Tarol a Lidl, folytatódik a hadjárat

Szerbia, Horvátország és Szlovénia után most új piacokra lép be a német diszkontáruházlánc, a Lidl.

Szerző(k): Tér Diána
01.
04.
14:43

Minden áruházat érint a Lidl 2022-es bejelentése

A Lidl Magyarország bejelentette, hogy 2022. január 1-jétől teljes üzlethálózatában, logisztikai központjaiban és irodaházában 100 százalékban megújuló erőforrásból származó áramot használ. Ezenfelül tovább bővül a napelemmel ellátott áruházainak száma.

Szerző(k): Szász Péter
12.
30.
13:26

A magyar Spar figyelmeztetést küldött mindenkinek

A csalók ezúttal a Spar nevében támadnak, a boltlánc azt kéri, senki ne utaljon pénzt akciós kuponokért, bónuszkódokért.

Szerző(k): Csernátony Csaba
12.
28.
18:47

Így vásárolhat szilveszterkor - a Tesco este hatig nyitva lesz

December 31-én délután még lehet vásárolni, január 1-jén viszont a boltok zárva lesznek.

Szerző(k): Domokos Erika