mobil

05.
18.
14:26

Egy év alatt felrobbantak a webáruházak

Két év alatt megduplázódott, 6 százalékról 12 százalékra nőtt a legalább hetente online vásárlók aránya a 18-79 éves magyarok körében. A készpénztől való elfordulásban némi visszarendeződés érezhető 2020-hoz képest, ám a korábbi évekhez viszonyítva még így is kevesebben vannak, akik kizárólag a készpénzes megoldásokat választják.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
18.
13:18

Újítás a magyar Lidltől

Mobilapplikációt indít a vevőknek a magyar a Lidl, amelyen keresztül kedvezményeket, digitális nyugtát kaphatnak az érintettek.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
13.
22:46

Már letölthető a védettségi igazolás mobilos appja

Csütörtökön élesedett az oltási védettségi igazolás mobilos alkalmazása, a Google Playben és az App Store-ban is meg lehet már találni - vette észre a Telex.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
13.
19:32

167 hamis kereskedelmi és kriptovaluta alkalmazást talált a Sophos

A Sophos 167 olyan hamis Androidra és iOS-re telepíthető appot azonosított, amelyeket jól ismert és megbízható cégek pénzügyi, kereskedelmi, banki vagy kriptovaluta alkalmazásaként álcáztak. A támadók társkereső oldalakon keresztül célozták meg a felhasználókat és próbálták rávenni őket a telepítésére - közölte a kiberbiztonsági cég.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
07.
18:17

Vita helyett együttműködik egymással két távközlési vállalat

Megállapodott egymással a szabadalmi viták lezárásában az Ericsson és a Samsung, és együttműködési szerződést kötöttek a szabadalmaik kölcsönös használatáról.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
06.
12:35

Olcsó tarifákkal segít a Telenor a vállalkozásokon

Hat hónapig kedvezményes tarifával segíti a vállalkozások újraindítását a Telenor: dupla adatkeret vagy extra 100GB belföldi Hipernet vehető igénybe - közölte csütörtökön a cég, amely olcsóbban egy flottakövető eszközt is a járművekhez.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
05.
13:31

Lerohanják a műszaki áruházakat a vásárlók

Úgy veszik a műszaki cuccokat a vásárlók, mint az élelmiszert. A műszaki boltok látogatottsága már közelíti a boltzár előtti időszakét. Egy hónappal a műszaki áruházak újranyitását követően a MediaMarkt beszámolója szerint szinte mindent visznek a vevők.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
29.
12:26

Duplázta nyereségét az Apple

Az Apple az egy évvel korábbinak másfélszeresére rúgó értékesítési árbevétel mellett megduplázta nyereségét a második negyedévben a szerdai amerikai tőzsdei zárást követően a honlapján közzétett jelentés alapján.

Szerző(k): Domokos László
04.
27.
16:34

Kapcsolati erőszak: mostantól applikáció is segítheti az érintetteket

A kapcsolati erőszak áldozatait segítő applikációt mutatott be a Vodafone Alapítvány. A Bright Sky HU mobilalkalmazás már elérhető a legnagyobb app áruházakban, androidos és iOS-es készülékekre egyaránt letölthető. Az applikáció nemcsak a bántalmazó kapcsolatban élők számára jelenthet hatékony segítséget, hanem a közvetlen környezetük számára is hasznos információkat ad a segítségnyújtásról.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
23.
09:33

Újítást vezetett be az OTP Mobil a fizetésekben (x)

Elindult az OTP Mobil új szolgáltatása. Újabb fizetési megoldások közül választhatnak a vásárlók a SimplePay-t használó felületeken.

Szerző(k): -x-