mobiltelefon

05.
13.
12:02

Megy a harc a világ egyik legnagyobb okostelefon-piacáért

India jelenleg a világ egyik legnagyobb okostelefon-piaca, amely a lakosságszámot tekintve nem meglepő és az emberek - akik jellemzően nem dúskálnak a pénzben - a jó ár-érték arányú készülékeket keresik. Ezért lehet piacvezető a kínai Xiaomi, amelyet azonban immár másodszor taszított le a Samsung a dobogóról.

Szerző(k): Szász Péter
05.
10.
10:22

Nyugdíjba mehetnek a jelszavak, kopogtat a FIDO

A jelszómentes szabvány felé nyit az Apple, a Google és a Microsoft is.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
10.
06:20

Kéretlen szolgáltatásra fizetett elő? Lesz erre is megoldás

Kétfaktoros azonosítást vezet be a Yettel, hogy elejét vegye az olyan, harmadik fél által nyújtott szolgáltatásra történő előfizetéseknek, amelyeket az ügyfelek akaratlanul vagy figyelmetlenségből tettek.

Szerző(k): Szász Péter
05.
09.
19:59

Már látható: a kínai cégek is kifarolnak Oroszország mögül

A hivatalos kereskedelmi adatok szerint Kína teljes Oroszországba irányuló exportja 27 százalékkal csökkent február és március között - írja az rtlklub.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
09.
16:56

Több funkció is eltűnik a Facebookról májusban, itt a bejelentés

A 2014-ben az Androidos és iOS-es Facebook-alkalmazásokban bevezetett, de adatvédelmi okokból eddig is sokat bírált funkciók 2022. május 31-e után már nem lesznek elérhetőek, a szolgáltató kikapcsolja azokat. Erről a felhasználók e-mailben kapnak tájékoztatást a napokban - figyelmeztet az itbusiness.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
09.
16:42

Állami támogatás kérhető mobiltelefonok cseréjére, már 2G-s készülékekre is

Május 9-től a 2G-s mobiltelefonok cseréjére is igényelhető támogatás, emellett folytatódik a 3G-s készülékek támogatott cseréje is - írta hétfői számában a Világgazdaság.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
09.
09:58

Nem kell már annyi okostelefon

Az idei első negyedévben 8,9 százalékkal visszaesett a kiszállított okostelefon mennyiség a világon. Egy neves piackutató cég szerint ez már nem csak az alkatrészhiány miatt alakul így - közölte az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
05.
08.
15:23

A magyarok magasról tesznek a vadonatúj mobilokra

A mobiltelefon-gyártók évente jelennek meg új készülékekkel, de mintha elfogyott volna a fejlesztői lendület, jelentős újdonságot ezek a frissítések nem hoznak. A régebbi készülékek olyannyira kiszolgálják az emberek többségének igényeit, hogy még a szolgáltatók által preferált kétéves csereciklust sem tartják sokan. A magyarok sem követik az iparág által diktált tempót, legalábbis ez derült ki a Pulzus Kutató lapunk megbízására készített felmérésből.

Szerző(k): Szász Péter
04.
27.
17:16

Egyre többen jönnek rá, hogy tudnak prémium telefonhoz jutni jelentős kedvezménnyel

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte az úgynevezett felújított okostelefonok, amelyek a kevésbé tehetős felhasználók számára is megadják a lehetőséget, hogy az Apple vagy a Samsung zászlóshajó-készülékeit birtokolják.

Szerző(k): Szász Péter