mvm

05.
25.
12:12

MVM-ügyfelek, figyelem: fontos változást jelentettek be

Ősztől az MVM Nextnél csak az új felületeken lehet online ügyet intézni - jelentette be az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

Szerző(k): Domokos László
05.
17.
22:18

Országos naperőmű-boomot jelentett be az MVM Csoport

Az MVM Zöld Generáció Kft. országszerte 28 naperőművet épít mintegy 7 milliárd forintos beruházással - tájékoztatta a társaság kedden az MTI-t.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
08.
18:25

Bejelentették: újabb világversenyt rendezne Magyarország

A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) kandidál a jövő évi elitvilágbajnokság egyik csoportjának megrendezésére, a másik csoportnak Szlovénia adna otthont. Azzal vált véglegessé a már csütörtökön beadott pályázat érvényessége, hogy a magyar válogatott feljutott a legjobbak közé a ljubljanai divízió I/A vb-ről a házigazda szlovénokkal együtt - mondta Sipos Levente, az MJSZ főtitkára az MTI-nek.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
08.
16:19

Nagyon megdrágult az orosz gáz Magyarország számára

Áprilisban közel négyszer annyiért vette meg a gázt az oroszoktól a magyar állami cég, mint amennyit itthon beszedett a lakosságtól a rezsicsökkentés keretében, így amikor majd május 22-én ki kell fizetni az oroszoknak a gázszámlát, azon vaskos, akár 70 milliárd forint feletti összeg is szerepelhet – írja a Portfolio.hu a saját kalkulációja alapján.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
29.
17:42

Az energiaválság előtt jó éve volt az MVM-nek

A MVM csoport 2850 milliárd forint árbevételt ért el 2021-ben az előző évi 1424 milliárd forint után, vesztesége 1,1 milliárd forint volt tavaly, míg egy évvel korábban még mínusz 3,9 milliárd forint volt az adózott eredmény - tette közzé a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.

Szerző(k): Szabó Dániel