new_york

05.
06.
16:09

Vegyesen kezdett a New York-i tőzsde

Kis elmozdulásokkal, vegyesen nyitottak az irányadó New York-i tőzsdemutatók csütörtökön. A 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe és az S&P 500-as mutató egyaránt 0,04 százalékkal emelkedett, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója pedig 0,18 százalékkal esett - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
04.
30.
15:54

Vörösbe borulva nyitott Amerika

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon az előző napi emelkedés korrekciójaként.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
28.
23:22

Házkutatást tartottak Rudy Giuliani lakásában és irodájában

Szövetségi nyomozók házkutatást tartottak szerdán Rudy Giuliani, Donald Trump volt amerikai elnök korábbi ügyvédje New York-i ingatlanjaiban - számolt be több amerikai napilap az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
22.
12:23

Óriási román siker Amerikában

Sikeresen debütált a New York-i tőzsdén az UiPath nevű romániai szoftverfejlesztő vállalat, amely hat évvel ezelőtt még tíz főnek adott munkát egy bukaresti bérlakásban.

Szerző(k): Barabás Júlia
04.
19.
16:31

Vörösbe borulva nyitott Amerika

Indexcsökkenéssel korrigálták lefelé az előző záráskor elért rekordjaikat a hétfői kereskedés kezdetén az amerikai értékpapírpiacok.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
14.
19:28

Egy év alatt 82 százalékkal drágult a Goldman Sachs részvénye

A JP Morgan után a Goldman Sachs is jó hírt közölt a részvéenyeseivel: a vártnál is jóval nagyobb bevételt realizáltak, és a profit is nőtt - írta meg az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
04.
14.
16:56

Többszörösége nőtt a JP Morgan nyeresége

A teljes profit 399 százalékkal, az egy részvényre jutó nyereség pedig 476 százalékkal emelkedett a JP Morgan Chase-nél. Jól indult az első negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban - írta z MTI

Szerző(k): Szabó M. István
04.
14.
16:11

Vegyesen kezdett a tőzsde New Yorkban

Csekély változással, vegyes indexekkel indult a kereskedés szerdán az amerikai értékpapírpiacokon a negyedéves eredmény beszámolói szezon első jelentéseit megelőző kivárás keretében - adta hírül az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
04.
12.
15:56

Vörösbe fordulva nyitott New York

Enyhe csökkenéssel nyitottak az irányadó New York-i tőzsdemutatók hétfőn, a múlt heti rekordszintek után a befektetők óvatosak az első negyedéves gyorsjelentési szezon küszöbén.

Szerző(k): Szepesi Anita