nkp

05.
28.
17:30

Kötvénykibocsátás a Nestlé Hungáriánál

Lejegyezték a Nestlé Hungária Kft. 115 milliárd forint névértéken felajánlott, a jegybank Növekedési kötvényprogramjának keretében kibocsátott kötvényeit, az ebből származó forrásokat magyarországi tevékenységére fordítja a cég - írja az MTI.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
12.
11:41

Kiesett az MNB kegyeiből az egykori kedvenc

A Scope Ratings durván leminősítette az Appeninnt. A cég a mostani besorolással elesik attól a lehetőségtől is, hogy további kötvényeket bocsásson ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Növekedési Kötvényprogramjában (NKP).

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
07.
07:08

Dübörögnek az MNB válságprogramjai

Az NKP és az NHP is jól megy, a nagyobb és közepes cégek számolatlanul jutnak forráshoz, az MNB folyamatosan emeli a keretet, sőt a feltételeken is lazít, ha kell.

Szerző(k): Herman Bernadett
03.
30.
12:57

Új indexet indított útjára a BÉT

Új vállalati kötvényindexet indított ma a Budapesti Értéktőzsde (BÉT). Az index megkönnyíti a befektetők számára a hazai, forint alapú vállalati kötvények hozamának és teljesítményének a követését, a hasonló eszközöket tartalmazó portfóliók piaci értékelését kívánja elősegíteni.

Szerző(k): Herman Bernadett
12.
14.
17:56

Hatmilliárdért bocsáthat ki Nkp-kötvényt a Masterplast

Hatmilliárd forint értékben bocsáthat ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Növekedési kötvényprogramjában (Nkp) kötvényeket a Masterplast Nyrt. a közgyűlési hatáskörben eljáró igazgatótanács jóváhagyása szerint - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.

Szerző(k): Szepesi Anita
11.
13.
13:39

Újabb cég került be a jegybanki kötvényprogramba

Több mint 10 milliárd forint értékben vont be forrást a SunDell szabályozott ingatlanbefektetési társaság az NKP keretében. A tranzakcióban az EY jogi tanácsadással foglalkozó csapata működött közre, akik ezáltal már 40 milliárd forintot meghaladó összegben segítettek forráshoz idén hazai vállalatokat a Magyar Nemzeti Bank programján keresztül.

Szerző(k): Szabó Dániel