nyitva_tartás

04.
21.
21:22

Koronavírus: vészfékrendszert vezet be Németország

Megszavazta szerdán a német szövetségi parlament (Bundestag) a járványügyi védekezés szabályait országosan egységes rendszerbe szervező törvényt, amelynek révén szigoríthatják az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) terjedésének lassítását szolgáló előírásokat - jelentette az MTI tudósítója. Több ezren tüntettek az úgynevezett vészfékrendszer bevezetése ellen.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
08.
08:02

Nyitás: íme a magyar Aldi új menetrendje

A legtöbb Aldiban este 9-ig lehet vásárolni mostantól.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
07.
20:33

Így reagált az Ikea a nyitásra

A svéd lakberendezési lánc a lazításhoz képest egy, illetve két napos csúszással kezdi újra az üzemet. A személyes vásárlás mellett működik neten rendelt áruk személyes átvétele és a házhoz szállítás is.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
07.
17:31

Új nyitvatartási rend lépett életbe a Vodafone-nál is

A vonatkozó kormányrendelet értelmében a Vodafone Magyarország üzletei április 7-től teljes nyitvatartási időben, a korlátozások előtti tevékenységi körrel és szolgáltatásokkal működnek. Az üzletekben létszámkorlátozás lép életbe, melynek értelmében 10 négyzetméterenként csak egy vevő tartózkodhat - közölte a Vodafone.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
07.
15:32

Így reagált a Lidl a nyitásra

A német kiskerlánc a szabályokra reagálva megváltoztatta boltjai nyitva tartási rendjét. Több idő lesz vásárolni.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
05.
17:46

Új világ kezdődhet szerdától - a kormány így kalkulál

Magyarország oltási rendje a terveknek megfelelően, Európában kiemelkedően teljesít. Az oltási folyamat az ünnepek alatt sem állt le, ennek köszönhetően várhatóan kedd éjfélig, legkésőbb a szerda délelőtti órákban eléri a beoltottak száma a 2,5 milliót - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) hétfőn a kormány honlapján.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
01.
13:52

Ez várható hosszú hétvégén a patikákban

Április 2-án, nagypénteken, április 4-én, húsvétvasárnap és április 5-én, húsvéthétfőn kizárólag az ünnepnapokon is nyitva tartó, valamint az ügyeletes és készenlétet ellátó gyógyszertárak biztosítják a gyógyszerellátást - közölte az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) csütörtökön az MTI-vel.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
01.
13:32

Húsvéti nyitvatartási rend: fontos figyelmeztetés érkezett!

Okosan kell vásárolnunk a hosszú hétvégére, figyelembe véve azt is, hogy továbbra is tombol a koronavírus-járvány, kerülnünk kell a rohamot, és ügyelnünk kell a távolságtartásra is - figyelmeztet a 24.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
01.
13:13

Így viszik el a szemetét húsvétkor a fővárosban

A húsvéti hosszú hétvégén a hulladékszállítás a legtöbb helyen a megszokott rendben történik, de szombaton és vasárnap elmarad a szelektív szállítás és a hulladékudvarok többsége is zárva tart péntektől hétfőig.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
01.
08:13

Már látható, mit okoz a négyzetméter-alapú korlátozás bevezetése

Ha valaki nem akarja, hogy várakoztassák az áruházak előtt a négyzetméter-alapú korlátozás bevezetése után, csak annyit kell tennie, hogy nem csúcsidőben megy vásárolni.

Szerző(k): Komócsin Sándor