okf

02.
17.
07:14

Nagy tűz volt Budapesten

Kigyulladt autók miatt 50 embert ki kellett menekíteni egy budapesti épületből.

Szerző(k): Domokos László
01.
21.
17:47

Sok munkát kaptak tavaly az önkéntes tűzoltók

Az elmúlt évben 27 500 alkalommal nyújtottak segítséget a nem hivatásos tűzoltók - közölte a Magyar Tűzoltó Szövetség (MTSZ) elnöke, Dobson Tibor csütörtökön az MTI-vel.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
20.
13:16

Folytatódik a szúnyogirtás

Folytatódik a katasztrófavédelem központi szúnyoggyérítési programja. A szakemberek az ország több pontján is biológiai módszerrel lépnek fel a szúnyoglárvák ellen - írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Szerző(k): Szász Péter
02.
09.
21:32

Viharos szél: a katasztrófavédelem is figyelmeztetést adott ki

Vasárnap éjjel, hétfőre virradóra eléri Magyarországot a Ciara névre keresztelt ciklonvihar, ami miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat narancssárga vészjelzést adott ki. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) pedig javaslatokat intézett a lakossághoz.

Szerző(k): Szabó Dániel
12.
25.
19:22

Kevesebb munkát adtak karácsonykor a magyarok a katasztrófavédelemnek

Hiába volt erős szél, gyulladt ki több ház és egy autó is, az előző években megszokottnál kevesebb munkája volt végül a tűzoltóknak és a katasztrófavédelemnek.

Szerző(k): Szabó Dániel
08.
05.
14:03

Újabb szúnyogirtás indul

A héten a Balatonnál és a Tisza-tónál is folyatódik a szúnyogirtás - tájékoztatta az országos program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivő-helyettese hétfőn az MTI-t.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
15.
13:43

Lángra kapott egy épület Vajszlón

A tetőszerkezetből indult meg a tűz. Az okot egyelőre nem tudni.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
30.
07:50

Dunai hajóbaleset: több mint kétszázan vesznek részt a mentésben

A rendőrség, a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat és a honvédség is részt vesz a kutatásban és a mentésben a szerda esti budapesti hajóbaleset után.

Szerző(k): Szabó Dániel
03.
04.
07:58

Drasztikus létszámhiányról beszélnek a tűzoltóságnál

Az alacsony bérek miatt sokan hagyják el a pályát, miközben alig vannak újoncok, akik jönnek, azoknak a nagy része is hamar tovább áll - állították a Népszavának tűzoltók és a szakszervezet, miközben az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerint viszont tömeges a túljelentkezés.

Szerző(k): Szabó Dániel
12.
26.
13:24

Nem pihenhettek a tűzoltók karácsonykor

Több mint százszor riasztották a tűzoltókat kedden, karácsony első napján - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szerdán a honlapján az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Dániel