opimus

01.
23.
14:55

Milliárdok tűntek el, enyhítették a felelősök büntetését

Enyhítette a harmad-, negyed- és ötödrendű vádlottak büntetését a Buda-Cash Brókerház Zrt. ügyében másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla, az első- és a másodrendű vádlottak első fokon megállapított büntetését pedig helyben hagyta - írta az MTI.

Szerző(k): Domokos Erika
07.
17.
13:52

Újabb gyárat kebelezett be Mészáros Lőrinc cége

Lezárult az ország egyik legnagyobb, állami forrásokkal feldúsított gabonafeldolgozójának felvásárlása.

Szerző(k): Szabó Dániel
12.
21.
19:27

Mészáros cége saját részvényeire kötött opciós vételi szerződést

Az Opus Global Nyrt. december 21-én opciós szerződést kötött a salgótarjáni székhelyű Wamsler SE Háztartástechnikai Európai Részvénytársasággal 5 404 313 darab Opus-törzsrészvény megvételére, 3 620 889 710 forint értékben - tette közzé az Opus Global csütörtökön, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
11.
30.
19:11

Sikerduó nyert milliárdos tendert Győrben

A Paár Attila tulajdonában lévő West Hungária Bau Kft. és az Opus Nyrt. révén Mészáros Lőrinc befolyása alá került Euro Generál Zrt. nyerte meg a Győrben felépítendő Árpád parkolóházra és balett-teremre kiírt közbeszerzést, nettó 1 milliárd 674 millió forinttal.

Szerző(k): Németh Géza
11.
09.
08:42

Nagyot fordultak a Mészáros-cégek, tőkeemelés a láthatáron

Hatalmas pozitív fordulatot mutattak be az előző napi esések után a Mészáros-papírok a tőzsdén. Zárás után jelentette be a Konzum, hogy alaptőke-emelésre készül.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
11.
08.
11:02

Kemény nap virradt Mészáros Lőrinc befektetőtársaira

A tegnapi 15 százalékos esés után a mai kereskedés sem indult jól a Mészáros-cégek részvényeseinek. Az Opus- és az Appeninn-részvények 15 százalékos mínuszban állnak, de a Konzum sem tud emelkedni.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
11.
07.
12:38

Beindult a kaszás a Mészáros-birodalomban

A nap elején még folytatták száguldásukat a Mészáros Lőrinc nevéhez köthető cégek részvényei a Budapesti Értéktőzsdén, aztán megfordult a trend, s délre már óriási mínuszokban jártak az eddig szárnyaló papírok.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
11.
06.
15:01

Ma átlépett egy határt Mészáros Lőrinc

Hétfőn is nagyon hasítanak a Mészáros Lőrinc nevéhez köthető cégek részvényei. A mai drágulással a három cég - az Opus, a Konzum és az Appeninn - együttes piaci kapitalizációja alapján már beférne a Forbes 2000-es listájába .

Szerző(k): Lovas-Romváry András
11.
03.
19:17

Betett a Mol a budapesti tőzsdének

Folytatódott a Mészáros Lőrinc-féle Opus árfolyamának kiemelkedő erősödése pénteken is a BÉT-en. A Mol vártnál gyengébb negyedéves jelentése lehúzta a BUX-ot. Vegyesen zártak a nyugat-európai tőzsdék.

Szerző(k): Domokos Erika
10.
24.
15:32

Ezzel lehetett nagyon sok pénzt keresni Budapesten

Nem kérdés, a kispapírokkal lehetett nagyot keresni az elmúlt egy évben a Budapesti Értéktőzsdén. Ehhez Mészáros Lőrinc bevásárlásai adták meg az alaphangulatot, mára azonban szinte minden kisrészvény árfolyama hatalmasat emelkedett, miközben jó néhány komoly cég árfolyama gyászosan lemaradt.

Szerző(k): Lovas-Romváry András