prognózis

04.
21.
08:11

Labilis lesz az ég, de meleg idő várható

Bár meleg időre van kilátás - 15 és 20 fok között lesznek az országos csúcshőmérsékletek -, de sok záporra és zivatarra van kilátás szerdán.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
08.
08:37

Romániával került egy kalapba Magyarország

Magyarország a többi visegrádi országnál drágábban jut hitelhez államadóssága finanszírozásához, amiből még gond lehet, ha a világpiacon nőni kezd az infláció.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
06.
07:30

Javultak az ingatlanpiaci kilátások

Az ingatlanokkal foglalkozó fővárosi vállalkozásoknak a következő 12 hónapra vonatkozó piaci kilátásai a tavalyi negyedik negyedévhez képest érezhetően javultak, akárcsak vidéken, ahol szintén a kilátások kisebb-nagyobb javulása következett be - írja az MTI a GKI és a Masterplast közös márciusi lakáspiaci felmérése alapján.

Szerző(k): Szász Péter
04.
05.
19:13

Friss időjárási előrejelzés, nem fog örülni!

Késő este északnyugat felől érkezik a markáns hidegfront - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
04.
16:30

Megérkezett a jövő heti időjárási előrejelzés: havazás is lesz

Hidegfront érkezik: többször erős, viharos lesz a szél, keddre mintegy 10 Celsius-fokkal esik vissza a hőmérséklet és néhol havazásra is készülni kell. A hétvégére viszont már melegszik az idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Szerző(k): Domokos László
03.
31.
00:05

A GKI is erőteljesebb növekedést vár

A vártnál jobb tavaly negyedik negyedévi tényszámok és a viszonylag kedvező év eleji konjunkturális várakozások – a járvány harmadik hulláma és a vegyesen alakuló tényszámok ellenére – a GKI a múlt év végihez feljavított aktuális előrejelzését.

Szerző(k): Rácz Gergő
03.
28.
17:27

Időjárási fordulat érkezik jövő héten

Melegszik az idő a következő napokban: többfelé 20 Celsius-fok feletti értékek is lehetnek, a hétvégére viszont hűl a levegő. Emellett sok lesz a napsütés, de többször esőre is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
03.
27.
16:30

Megérkezett a friss időjárási előrejelzés

A gomolyfelhős, napos időt követően nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, késő estére már többnyire erősen felhős ég lesz a jellemző - adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szerző(k): Domokos László
03.
24.
10:05

Hol rontotta el Magyarország? - új prognózis érkezett

A válságban a magyar GDP nagymértékű visszaesésében a gazdaság nyitottsága és a járműiparra koncentrálódó exportszerkezete mellett a nem kellően hatásos kormányzati válságkezelés is szerepet játszott - állapították meg a Pénzügykutató Zrt. kutatói.

Szerző(k): Domokos László
03.
22.
13:04

Új élet kezdődik a pandémia után

A koronavírus tartós hatással lesz a fogyasztói magatartásra, a járványt lecsengését követően ugyan a kereslet élénkülése várhatóan erőteljes lesz, de jelentős eltérések lesznek fogyasztói csoportok és iparágak között - derül ki a McKinsey Global Institute tanulmányából.

Szerző(k): Domokos László