program

05.
19.
06:22

Románia már "2035-ben jár"

Románia magyar környezetvédelmi minisztere szerint az országban évek óta folytatódó roncsautóprogram, amelyben az új autót vásárlóknak nagy kedvezménnyel beszámítják lepukkant verdáikat, a 2035-re kitűzött EU-s klímavédelmi célokat is szolgálja.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
17.
16:01

Új tehetséggondozási programot indít a Laterex

Laterex Junior Mérnök Program néven elindítja tehetséggondozási programját Magyarország egyik meghatározó magasépítő vállalata.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
16.
12:54

Itt az Erste nagy bejelentése

Munkavállalói részvényprogramot indít az Erste Bank, az összes jogosult dolgozó 350 euró értékben kap a pénzintézet értékpapírjából, és ezzel munkavállalóból társtulajdonossá válnak. Emellett saját megtakarításból is vásárolhatnak Erste-részvényt, amely mellé további extra részvényjuttatás jár.

Szerző(k): Herman Bernadett
05.
12.
06:21

Napelemes támogatási programot készít elő az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság azt reméli, hogy a napenergiás áramtermelés elterjedését és az európai napenergia-gyártó ipar újjáépítését be tudja indítani egy új támogatási programmal.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
05.
14:39

Idén is megvalósul a magyar autósok álma Romániában

Fittyet hányva az új autók hiányára a romániai környezetvédelmi minisztérium idén is meghirdette a roncsautó-programot, amelyben jelentős állami támogatást kapnak azok, akik leharcolt verdájukat új autóra cserélik.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
03.
06:40

Megújult a határok felé igyekvő autósokat segítő rendszer

Megújult az a mobiltelefonos alkalmazás, amelynek segítségével elkerülhetik az utazók a zsúfolt átkelőhelyeket, vagy ha ez nem sikerült, legalább nyomon követhetik, hogyan halad az autósor, amelybe beálltak.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
27.
19:54

Elfogadta a reformprogramot és a konvergenciaprogramot a horvát kormány

A horvát kormány szerdán elfogadta a nemzeti reformprogramot és a konvergenciaprogramot, amelyben az idén 3 százalékos gazdasági növekedéssel számol, ami 1,4 százalékponttal kevesebb a korábban tervezettnél, míg az inflációra vonatkozó előrejelzését 7,8 százalékra növelte - közölte a horvát közszolgálati televízió (HRT).

Szerző(k): Szász Péter