revizor

03.
23.
07:32

Tovább ellenőrzik a katásokat foglalkoztató cégeket

Folytatja a NAV az ellenőrzéseket azoknál a cégeknél, ahol katás vállalkozókat alkalmaznak, különösen azok számíthatnak revízióra, ahol nagy pénzeket fizettek ki - mondta a Magyar Nemzetnek Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.

Szerző(k): Szász Péter
01.
02.
12:07

Január elején indul az új NAV-ellenőrzés - mutatjuk, kik kerültek a célkeresztbe

Ismét közzétette honlapján a várható ellenőrzések helyszíneit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Íme, 2019 első Adótraffipaxa.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
09.
25.
11:38

Brüsszel teljesen elzárhatja a pénzcsapot - rendszerszintű gondokat látnak

A magyar uniós közbeszerzések és támogatások kifizetésekor az Európai Bizottság ellenőrzése súlyos hiányosságokat, rendszerszintű szabálytalanságokat tárt fel. Egyelőre közel 450 milliárd forintot követelhetnek Magyarországtól, de az sem elképzelhetetlen, hogy leállítják a források folyósítását. Az incidenst a kormány az uniós bevándorláspárti erők bosszújaként tervezi majd kommunikálni - derül ki a G7 cikkéből.

Szerző(k): Szabó Dániel
08.
01.
17:00

Lecsapott a NAV - ezt találták

A hazai szépészeti ipar szereplőinek egy része nem híve a nyugtaadásnak és bizony az is előfordul, hogy illegálisan foglalkoztatnak embereket. Büntetett a NAV.

Szerző(k): Komócsin Sándor
02.
02.
09:23

Hullanak a fejek az adóhatóságnál

További kétezer fős leépítés jöhet a NAV-nál idén azt követően, hogy 2016-ban majdnem háromezren hagyták el az adóhatóságot. Közben vezetőket is leváltottak.

Szerző(k): Komócsin Sándor
11.
25.
10:06

Több száz telefont koboztak el egy kereskedőtől a hatóság emberei

Több mint háromszáz, különböző márkájú okostelefont foglaltak le a pénzügyőrök Szegeden, a raktár átvizsgálása során 640 doboz adózatlan cigarettát is találtak - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

Szerző(k): MTI
05.
31.
07:42

Kik nem adnak nyugtát rendszeresen?

Tizenhat hónap alatt ezer esetben vizsgálta az adóhivatal a masszőröket, a szoláriumokat, a fürdőket és a fogyasztószalonokat. A különféle szabálytalanságok miatt több mint 170 millió forint büntetést szabott ki, a legtöbbször a nyugta hiányzott - írta a Magyar Idők.

Szerző(k): MTI