rtl

12.
17.
10:27

Jó hírt kaptak a UPC-sek

Megállapodott a UPC Direct platformot működtető M7 Group és az RTL Magyarország, így a szolgáltató kínálatában továbbra is elérhetőek lesznek az RTL csatornái. Sőt, jövőre további újdonságok is várhatók az együttműködés eredményeként - közölte a UPC Direct.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
11.
09.
10:06

Abszurd helyzetek a magyar szakrendelőkben

Nagyon sokat kell várniuk a betegeknek a budapesti szakrendelőkben, egészen abszurd helyzetek is előfordulnak - hangzott el az RTL Klub hiradójában.

Szerző(k): Szász Péter
08.
16.
13:07

Az RTL furcsa újítással állt elő

Próbálják felfuttatni saját streaming platformjukat, ezért egyedi tartalmakat költöztet az RTL-csoport az RTL Most+-ra.

Szerző(k): Szabó Dániel
08.
11.
14:11

Nagy ajándékot kapnak az RTL-től a Telenorosok

A Telenor MyTV az RTL Most+ platform első partnere - számol be a hírről a DTV News, amely szerint sok exkluzív funkciót érhetnek majd el a szolgáltató érintett ügyfelei.

Szerző(k): Szabó Dániel
07.
19.
09:45

Változás jön az RTL Klub és a TV2 adásainál júliustól

A nemrég elfogadott új médiatörvény egyik fontos része, hogy szabályozza a jelentős befolyásoló erővel rendelkező médiaszolgáltatók (RTL Klub, TV2, M1) esti híradóinak hosszát. Augusztus 1-től maximum 45 perc hosszúak lehetnek. A két legnézettebb kereskedelmi csatorna nem várja meg a következő hónap első napját, hanem már július 29-én változtat - írja a SorozatWiki.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
07.
04.
12:21

Hat órán át nem lesz adás az RTL Klubon

Tervezett karbantartási munkák miatt július 5-re virradó éjszaka, 0 óra és hajnali 6 óra között az RTL Klub csatornán teljes adásszünet lesz - írja a media1 az RTL Klub közlése nyomán

Szerző(k): Szász Péter
06.
04.
14:44

Drágább lesz az RTL Klub

Május 31-én megváltoztak az RTL Magyarország általános szerződési feltételei (ÁSZF), amely kihat a terjesztési díjakra is - írja a Media1.hu.

Szerző(k): Szász Péter
04.
16.
11:16

Drágának érzi a bevásárlást? így spórolhat 33 százalékot

Olyan alkalmazást kezdett gondozni a Start it @K&H, amely segít lehetővé tenni, hogy olcsón vásárolhassanak az emberek. A Smartkosár.hu akár harmadával csökkentheti a kiadásokat, mert megmutatja, hogy mit hol érdemes venni. Külföldön is felfigyeltek a magyar startup-ra, amely a Cápák között című műsorban is feltűnt.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
10.
13:15

Változás jön az RTL Klubnál: sokan nem fognak örülni

Az idén nyáron lesz harmadik éve, hogy bevezették az RTL Klub és a TV2 után fizetendő műsordíjat. Megdrágultak a filmjogok és a nézők több saját gyártást igényelnek, ezért az RTL Klub esetében biztosan emelkedni fog ez az összeg – derül ki a Marketing&Media magazin összeállításából.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
03.
10.
14:10

Egy magyar film kapta a fődíjat Monte-Carlóban

Magyar sikerrel zárult szombat este a Monte-Carlói Nemzetközi Filmfesztivál. Reisz Gábor alkotása, a Rossz versek kapta a fődíjat az Emir Kusturica által elnökölt zsűritől. Ezt az elismerést először nyerte el magyar film, a díjat a magyar rendező vette át a fesztivál záró gálaestjén Monte-Carlóban.

Szerző(k): K. Kiss Gergely