samsung

05.
18.
08:22

Sötét árnyék vetül az egyik nagy magyarországi presztízsberuházásra

Kínos közjáték színezi az egyik legnagyobb magyarországi presztízs beruházást, miután egy dél-koreai cég magyar lerakata nem tud fizetni a beszállítóknak az elvégzett munkáért. A bajba jutott vállalkozások nem értik a dolgot.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
13.
12:02

Megy a harc a világ egyik legnagyobb okostelefon-piacáért

India jelenleg a világ egyik legnagyobb okostelefon-piaca, amely a lakosságszámot tekintve nem meglepő és az emberek - akik jellemzően nem dúskálnak a pénzben - a jó ár-érték arányú készülékeket keresik. Ezért lehet piacvezető a kínai Xiaomi, amelyet azonban immár másodszor taszított le a Samsung a dobogóról.

Szerző(k): Szász Péter
05.
09.
09:58

Nem kell már annyi okostelefon

Az idei első negyedévben 8,9 százalékkal visszaesett a kiszállított okostelefon mennyiség a világon. Egy neves piackutató cég szerint ez már nem csak az alkatrészhiány miatt alakul így - közölte az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
05.
02.
18:37

Mérgező oldószert találtak a gödi kutak vizében

Lítiumot és egy N-metil-2-pirrolidon nevű oldószert talált egy szakértői vizsgálat néhány gödi kút vizében - adta hírül az Átlátszó. Ilyen anyagokat a gödi Samsung akkumulátor-gyárban is használnak.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
02.
07:55

A lebegést választotta a Samsung is

Amikor az új Dél-koreai vezetés bejelentette a hátraarcot, borítékolható volt, hogy az olyan óriásvállalatok, mint amilyen a Samsung, gyorsan lekövetik majd az új irányt. Akkor is, ha atomerőmű építésről van szó.

Szerző(k): Szabó M. István
04.
27.
17:16

Egyre többen jönnek rá, hogy tudnak prémium telefonhoz jutni jelentős kedvezménnyel

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte az úgynevezett felújított okostelefonok, amelyek a kevésbé tehetős felhasználók számára is megadják a lehetőséget, hogy az Apple vagy a Samsung zászlóshajó-készülékeit birtokolják.

Szerző(k): Szász Péter