segély

05.
12.
14:38

Tovább tart a pénzosztás, újabb drágulás jöhet

A tavalyi megtorpanás után idén ismét rekordösszegeket költhetnek el az amerikai és az európai tőzsdei cégek saját részvényeik visszavásárlására. Ezzel az elmúlt 10 év tőzsdei áremelkedését hajtó egyik legfontosabb erő térhet vissza a piacra.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
05.
12.
10:50

Horvátországi iskolát és templomot építtet a magyar kormány

A horvátországi földrengés következtében megrongálódott petrinjai I. számú általános iskola és žažinai Szt. Miklós és Vitus templom helyett új iskola és templom építésére adott közel milliárd 9,5 forintot a magyar kormány.

Szerző(k): Németh Géza
04.
28.
19:34

Ausztria kétmillió eurós segítséget nyújt India járványügyi védekezéséhez

Ausztria a külföldi katasztrófahelyzetek kezelésének támogatására létrehozott alapokból (AKF) kétmillió eurós segítséget nyújt Indiának a koronavírus-járvány elleni védekezéséhez - jelentette be Sebastian Kurz kancellár szerdán a kormányülés után az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
22.
15:27

Egyre kevesebb munkavállalót bocsátanak el az USA-ban

Csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban a múlt héten, hétről hétre egyre kevesebb munkavállalót bocsátanak el, és egyre több új munkahely jön létre, ahogy a járvány utáni újrainduló gazdaság utat enged a felgyülemlett keresletnek - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
15.
16:08

Az USA újult erővel lábal ki a pandémiás válságból

Meredeken, a vártnál jóval nagyobb mértékben csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban a múlt héten, újabb jeleként annak, hogy javul a gazdasági helyzet - írja az MTI.

Szerző(k): Domokos Erika