sopron

03.
30.
20:14

Zúdul a métely és reng a föld: sokan megijedhettek Sopronban

A keddi osztrák központú földrengést Magyarországon is érzékelték.

Szerző(k): Rácz Gergő
12.
16.
09:25

Erre az útra várt a fél Dunántúl

Birtokba vehetik az autósok az M85-ös gyorsforgalmi út Sopron-kelet és Csorna-nyugat közötti szakaszát szerda 11 óra után.

Szerző(k): Domokos László
10.
31.
11:16

Hamarosan átadják a soproni gyorsforgalmi gyűrűt

Még az idén átadják Sopron gyorsforgalmi kapcsolatát, és elkezdődött a várost elkerülő szakasz, valamint egy autópálya-alagút építése is. Látványos az M8-as nyugati végének kivitelezése is, Vasszentmihálynál az ország egyik legnagyobb völgyhídja épül - írta a szombati Magyar Nemzet.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
10.
14.
06:40

Nagy munka kezdődik Sopronban

Közel 3 milliárd forintért alakítják ki a múzeumi negyedet Sopronban. A munkálatok során összekapcsolnak három épületet.

Szerző(k): Németh Géza
09.
15.
15:22

A "populista Orbán" határozott akart lenni, romokban egy szektor

Az osztrák határ melletti települések szolgáltatószektorát az összeomlás fenyegeti. Hiába a lazítások Orbán határzárán, az osztrák vendégek nem kockáztatják a határátkelést - írja a Der Standard című osztrák napilap helyszíni tudósításában.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
08.
03.
15:45

Itt irtják a szúnyogokat ezen a héten!

Több mint négyszáz településen - 140 ezer hektáron - folytatódik a szúnyoggyérítés augusztus első hetében - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-t. Mutatjuk, hol.

Szerző(k): Domokos Erika
06.
08.
12:19

Újra Ausztriát választják a magyarok

Mire a magyarországi munkahelyvédelmi intézkedések megszülettek, az osztrák határ mellett élő magyar munkavállalók már rég munkát találtak Ausztriában - derül ki a Népszava beszámolójából.

Szerző(k): Domokos László
05.
19.
16:54

Parkolóház épül Sopronban

Ötszintes parkolóházat épít a soproni Árpád utcában a helybeli székhelyű Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt., nettó 2 milliárd 469 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
04.
07.
10:44

Vége a jó világnak Sopronban

Kiürültek a soproni bérlakások, az Ausztriában dolgozó vendégmunkások a járvány miatt hazamentek, sokan a felmondási időt sem töltik ki - írja helyi forrásokra hivatkozva a Népszava.

Szerző(k): Szepesi Anita
01.
17.
16:43

Nemcsak a falvakban hullanak a Coop-boltok

A magyar üzletlánc többségében franchise rendszerben üzemeltet boltokat szerte Magyarországon. Sopronban az utóbbi években több Coop is bezárt, a Hajnal téri volt az utolsó még megmaradt egység. Tavaly év végén, 48 évvel jogelődje, az ÁFÉSZ megnyitása után azonban ez a bolt is végleg bezárt - írja az Ikvahír.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely