távközlési_adó

06.
13.
10:52

Magyarország nagy győzelem előtt áll

A magyarországi távközlési különadó összhangban van az uniós joggal - állapította meg Juliane Kokott, az Európai Bíróság főtanácsnoka.

Szerző(k): Domokos László
03.
26.
09:00

Perel a multi: százmiliárdokat bukhat el a magyar állam

A távközlési különadó ügyében perre ment a Vodafone Magyarország, az ügy az Európai Bíróság elé került. A tét akár ötszázmilliárd forint is lehet - írta a Zoom.hu.

Szerző(k): Domokos László
02.
09.
15:26

Ennyivel dobja meg az adó a telefonálást - megmondja a NAV

Bár változás nincs, a NAV összegezte, hogy mennyi adó rakódik a telefonálásra 2017-ben.

Szerző(k): Csernátony Csaba
08.
19.
07:09

Több ezer forintot spórolhat az adócsökkentéssel - Brüsszel keresztbe tenne?

Akár ötezer forintos megtakarítást jelenhet egy átlagos internet-előfizetés esetében a bejelentett áfacsökkentés. Az adócsökkentés azonban ellenkezik az unió szabályaival. A magyar kormány más, EU-konform lépéssel is mérsékelhetné a szektor adóterhelését - nem ebbe az irányba mozdulnak.

Szerző(k): Papp Zsolt
04.
15.
07:35

Ezért drágább Magyarországon telefonálni

A távközlési cégek az általuk fizetendő díjak és közterhek mértékével indokolják, hogy Magyarországon drágább a mobil telefonálás és a mobilinternet, mint a környező országokban - írta a Magyar Nemzet.

Szerző(k): MTI-Eco
03.
31.
18:36

A távközlési különadók mérséklésében bíznak a szolgáltatók

A távközlési szektor különadóinak felülvizsgálatát, a terhek csökkentését szorgalmazza a magyarországi hírközlési szolgáltatókat tömörítő Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT).

Szerző(k): MTI-Eco
11.
05.
11:30

Visszavonták az internetadós javaslatot

Visszavonta a jövő évi adóváltoztatások közül internetadó javaslatát az Országgyűlés gazdasági bizottsága szerdai ülésén a kormány kérésére.

Szerző(k): MTI
11.
01.
10:33

A Deutsche Telekom miatt visszakozott Orbán?

A Deutsche Telekom rosszallása inspirálta a miniszterelnököt az internetadó visszavonására, nem is a demonstrációk – értesült a Népszabadság.

Szerző(k): Napi.hu
10.
31.
18:41

Ma is tüntetnek a netadó ellen

Az NGM előtti József nádor téren ma is tüntetnek az internetadó ellen. A szervezők szerint nem lehet bízni a kormányfő szavában, és \"egy trükkös konzultáció\" után még bevezetheti az adónemet.

Szerző(k): Index.hu
10.
31.
16:35

Deutsch: nem lesz netadó 2015-ben (frissített)

A kormány visszavonja az internetadó bevezetésére vonatkozó, a távközlési különadó kiterjesztését jelentő javaslatát - mondta Deutsch Tamás az Inforádiónak adott nyilatkozatában. Az NGM kezdeményezte az internetadó visszavonását.

Szerző(k): Inforádió, Napi.hu