televízió

05.
17.
13:17

Visszatért a múlt: ismét sok órát ülnek a „doboz” előtt a magyarok

Többet tévéztek a magyarok a járvány alatt, ugyanakkor a háztartásokba a régi készülék mellé megérkezett a minimum két verzióval jobb okostelevízió is. Ma már az új készülékek közel fele nagyképernyőjű, ezen belül is egyre nagyobb arányban a közép- és felső kategóriás okostévék.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
11.
19:25

Az RTL Klub ledobta a bombát, meg is nyerte vele a nézőket

Az RTL Klub a múlt héten kezdte el vetíteni a Konyhafőnök című főzős showműsorát, amely nagyon jól kezdett a kereskedelmi célcsoportban. Az első 5 napban átlagosan 258 252 nézőt ültettek le a képernyők elé, ami 18 százalékos közönségarányt jelentett a csatornának - írja elemzésében a Port.hu.

Szerző(k): Szász Péter
05.
05.
13:31

Lerohanják a műszaki áruházakat a vásárlók

Úgy veszik a műszaki cuccokat a vásárlók, mint az élelmiszert. A műszaki boltok látogatottsága már közelíti a boltzár előtti időszakét. Egy hónappal a műszaki áruházak újranyitását követően a MediaMarkt beszámolója szerint szinte mindent visznek a vevők.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
28.
19:22

Eperjes Károly 300 milliós tévéfilmet forgat

Elkezdődött Eperjes Károly rendezésében a Krisztus inge munkacímmel futó tévéfilm forgatása, amely az 1950-es években, a szerzetesrendek feloszlatásakor játszódik. A film gyártását 300 millió forinttal támogatta a Nemzeti Filmintézet (NFI).

Szerző(k): Domokos Erika
04.
22.
15:50

Mától a kiadóvállalatoknak és a műsorgyártóknak is mindenről jelenteniük kell

Egy tegnap megjelent, mától hatályos kormányrendelet alapján immár stratégiai cégnek számítanak a kiadóvállalatok és a műsorgyártó cégek is, így mindenről jelenteniük kell, ami a vállalkozással történik.

Szerző(k): Domokos László