tesla

05.
22.
20:24

Megint bemondott egy önvezetési céldátumot a Tesla vezére

Elon Musk, a Tesla vezére szerint autói jövő ilyenkor teljesen önvezetők lesznek, nem lesz szükség "biztonsági" sofőrre sem a volánnál - írja az Elektrek, amely szerint a cég első embere korábban is tévedett már ezzel kapcsolatban.

Szerző(k): Szász Péter
05.
21.
15:27

A dotcomlufi óta nem volt ekkora borulás a techcégeknél

A technológiai vállalatok 2001 és a dotcombuborék kipukkanása óta nem vesztettek annyi pénzt a tőzsdéken, mint most. Lejtőn az Apple, a Google és a Cisco is.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
19.
12:10

Halálos baleset miatt vizsgálják az egyik Tesla-modellt

Az amerikai Autópálya-biztonsági Hivatal (NHTSA) 35 olyan közlekedési incidenst vizsgál, melyben Teslák voltak érintettek. A legutóbbi ilyen balesetben egy 2022-es Model S gépjármű Kaliforniában gépeknek ütközött az autópályán építési területen, és az autóban tartózkodó mindhárom utas meghalt - írja a Reuters.

Szerző(k): Ambrus-Nagy Boglárka
05.
18.
20:09

Kiesett a Tesla az elitklubból, Musk a Twitteren fakadt ki a döntésre

Az S&P Dow Jones Indices eltávolította a Tesla elektromos autógyártót a széles körben követett S&P 500 ESG indexéből. Elon Musk a Twitteren rendezett kirohanást a döntés miatt.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
13.
14:48

Elon Musk jegelte a Twitter felvásárlását

A Tesla vezetője egyelőre nem erőlteti a social media platform 44 milliárd dolláros felvásárlását. Indoklása szerint túl sok a felületen a hamis fiók.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
09.
11:47

Visszarendeződik a kínai Tesla gyártása

Május közepére a normális szintre áll vissza a Tesla-gyártás Sanghajban - adta hírül az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
05.
05.
06:40

Csak ízelítő volt a rosszból a tőzsdén, ami eddig történt

Hiába estek már nagyot év eleje óta nagy technológiai részvények, a lufi még korántsem eresztett le, így egyelőre nem érdemes belőlük vásárolni - véli a világ legnagyobb hedge fundjának alapítója.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
04.
30.
07:03

Rengeteg Teslát rendeltek vissza

Az elmúlt négy évben gyártott Model 3-nál találtak egy általános hibát. Csak idén ez már a tizedik visszhívás Elon Musk cégénél.

Szerző(k): Szabó Dániel