vagyon

05.
04.
22:10

Mager Andrea: a nemzeti vagyont a nemzeti kormánytól nem kell félteni

Az állami társaságok stabilitása meghatározó tényező a járvánnyal terhelt gazdaság működőképességének megőrzésében, a gazdaság újraindításában - hangsúlyozta Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter kedden az országgyűlés gazdasági bizottságában az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
29.
17:00

Százmilliárdok új alapítványoknak - vétózhat az Alkotmánybíróság?

Hat ellenzéki párt közös beadvánnyal fordul az Alkotmánybírósághoz annak érdekében, hogy az semmisítse meg a "közérdekű vagyonkezelő alapítványok" létrehozásáról szóló törvényt. Az állam több mint harminc ilyen alapítványnak ad át ingyen több ezermilliárd forintos vagyont.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
27.
13:53

Nőtt az UBS bankház nyeresége

Emelkedett a világ legnagyobb vagyonkezelője, a svájci UBS bankház nyeresége az idei első negyedévben az ügyfelek erős aktivitásának köszönhetőn - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
04.
22.
21:15

Ilyen módosítók javaslatokat fogadott el az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága

Huszonötéves kor felett vehetik igénybe az első házasoknak járó adókedvezényt azok, akik ennél fiatalabban kötnek házasságot. A többi között erről fogadott el törvénymódosító javaslatot csütörtökön az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
16.
07:01

Közel 6 ezer milliárd forintra nőtt a magyar lakosság készpénzvagyona

Csaknem 6 ezer milliárd forint készpénzt tart otthon a magyar lakosság, a háztartások pénzügyi vagyona pedig tavaly mintegy 5500 milliárd forinttal gyarapodott - derül ki a Blochamps Capital Kft. elemzéséből.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
13.
08:37

Tovább folytatódott a kormány nagy manővere

Az elmúlt két évben, főként tavaly sok száz milliárd forint állami vagyont adott át a kormány különböző alapítványoknak ellenszolgáltatás nélkül.

Szerző(k): Komócsin Sándor