vagyon

05.
27.
11:44

Bizonytalanná vált néhány távozó miniszter 30 milliós végkielégítése

Egy csütörtök esti kormányrendelet szerint nem jár hat havi fizetés azoknak a volt kormányzati vezetőknek, akik megbízatásuk megszűnését követő 180 napon belül közvetett vagy közvetlen többségi állami tulajdonban lévő gazdasági társaságban vezető tisztséget vállalnak vagy ott munkaviszonyba lépnek - idézi a hvg.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
26.
06:00

Itt az új lista! Ők a leggazdagabbak és a legbefolyásosabbak Magyarországon

Mészáros Lőrinc vezeti továbbra is a magyarországi milliárdosokat felsoroló listát, míg Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója után a harmadik helyre Felcsuti Zsolt került - derült ki a ma megjelent A 100 leggazdagabb 2022 című kiadványból.

Szerző(k): Domokos László
05.
25.
19:28

Bűncselekménnyé nyilvánítanák az uniós korlátozó intézkedések megsértését

Az Európai Bizottság új szabályok bevezetését javasolja az uniós szankciókat megsértő oligarchák és a bűnözők vagyonának befagyasztására és elkobzására vonatkozóan.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
25.
06:20

A leggazdagabb erdélyi magyar a harmadik leggazdagabb magyar lehetne

A leggazdagabb erdélyi üzletember, Teszári Zoltán a magyarországi mágnáslistán is az élen szerepelne, de nem kell szégyenkeznie a második és a harmadik leggazdagabb erdélyi üzletembernek sem.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
21.
18:57

Egyre vagyonosobbak és egyre több brit milliárdos van

Újabb rekordra emelkedett a Nagy-Britanniában élő milliárdosok száma és vagyona, bár néhány orosz nagybefektető vagyoni helyzetét erőteljesen kikezdték az Ukrajna elleni orosz invázió miatt elrendelt szankciók - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
19.
07:08

Kiszámoltuk: hatalmas összeget bukhatnak a háztartások az idén az infláción

OTP és keményvaluta - ezek lettek az első negyedév slágerbefektetései a lakosságnál. A magas infláció miatt sokan léptek, de történelmi rekordon áll az a pénzösszeg is, amivel semmit sem kezdett a lakosság a lassan két számjegyű infláció ellenére. A lakosság 1800 milliárd forintot bukhat ezen egyetlen év alatt.

Szerző(k): Herman Bernadett
05.
19.
06:41

Putyin dubajozós trükkjétől féltik a szankciókat

Svájcban az Oroszország elleni szankciók bevezetése óta jelentősen megnőtt az Egyesült Arab Emírségekből származó aranyimport. A Swissaid civil szervezet nagyobb átláthatóságot követel annak megállapítására, hogy ez az arany Oroszországból származik-e.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
04.
17:14

Vajna Tímea hamarosan hozzáfér 3 miliárd forinthoz

Vajna Tímea kilenc év óta szerette volna elérni, hogy amerikai állampolgár legyen, és most végre sikerült neki. Ez azért is fontos volt számára, mert így hozzájuthat a több milliárdos öröksége jelentős részéhez - írja a Blikk.

Szerző(k): Szász Péter
04.
29.
09:22

Hétszázmilliós kárt okoztak a magyar államnak: indul az eljárás

Költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmény miatt indult büntető ügyben emelt vádat a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség azzal a két férfival szemben, akik szójadarával és műtrágyával kereskedtek úgy, hogy jelentős összegű áfát nem fizettek be a magyar állam költségvetésének.

Szerző(k): Tér Diána
04.
29.
07:04

A leggazdagabb magyarok vagyonát nem fenyegeti a háború

A vagyonosokat a háború sem fenyegeti, az idén is inflációt meghaladó mértékben gyarapodhatnak. Óvatosak persze, és a konzervatív befektetési politikát keresik az idén. A gazdagok és a szegények közötti társadalmi olló egyre nagyobbra nyílik.

Szerző(k): Herman Bernadett