verseny

05.
08.
08:52

Átrendezi a MÁV menetrendjét is a Giro

A biciklis körverseny miatt több helyen változik a közösségi közlekedés menetrendje.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
07.
12:27

A Giro d'Italia után újabb világverseny jöhet Magyarországra?

A jövőben akár a Tour de France rajtjának magyarországi megrendezését is elképzelhetőnek tartja David Lappartient, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) elnöke.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
07.
08:49

Nem lesz könnyű közlekedni ma Budapesten, mutatjuk a részleteket

Jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani ma is a Giro d'Italia kerékpárverseny miatt Budapesten.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
05.
12:11

Brüsszelnek üzent a Közbeszerzési Hatóság

Az Európai Bizottság állításaiban számos esetben ellentmond saját adatainak, valamint figyelmen kívül hagyja az előzetesen hivatalosan tudomására jutott információkat, illetve a Közbeszerzési Hatóság (KH) honlapján rendszeresen közzétett, a hazai közbeszerzési piacra vonatkozó statisztikai adatokat - közölte a KH.

Szerző(k): Domokos László
05.
01.
15:54

„Kicsit olyan ez az egész, mint amit a Ford vs. Ferrari filmben látunk” - így támadt fel a lovassportélet Szilvásváradon

Szilvásvárad az utóbbi években visszakerült a nemzetközi lovassport vérkeringésébe. A hevesi település Ménesgazdaságának rendezvényeit emberek ezrei látogatják, ami kedvezően hat a település turizmusára is. A lipicai lovak egy részét az évente egyszer megrendezett lóárverésen értékesítik, azonban egész évben akad néhány megvehető hátas, illetve hámos. Igaz, hogy a Ménesgazdaság elsődleges célja nem a profitszerzés, azonban jelentősen növekedtek a bevételeik az elmúlt években. A lovak értéke is sokat emelkedett: a kiskereskedelmi áruk milliós nagyságrendben mozog.

Szerző(k): Kónya Ádám
04.
30.
18:30

Észak-Korea vérszemet kaphat, az orosz példán felbuzdulva

Az észak-koreai vezetés évtizedek óta azért fejlesztett atomfegyvereket - megterhelve a társadalmat a technológiai fejlesztés óriási költségeivel -, hogy megelőzzön bármilyen külföldi próbálkozást a rezsim megbuktatására, ám úgy tűnik, eljött az idő, amikor ez az arzenál már másra is alkalmas lehet.

Szerző(k): Komócsin Sándor