verseny

05.
15.
18:38

Lezárások lesznek a budapesti közlekedésben

Budapest belvárosában egy bicikliverseny miatt lesznek ideiglenesen lezárások.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
15.
17:52

Élő közönsége lesz az idei magyar nagydíjnak

Nézők előtt rendezik a Formula-1 magyar futamát a Hungaroringen.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
13.
14:57

Újabb hatóság sújtott le a Google-ra

Az olasz versenyhivatal 102 millió eurós bírságot szabott ki a Google-ra. A 36 milliárd forintnak megfelelő összeget azért kell befizetnie az amerikai óriáscégnek, mert a hatóság szerint visszaélt piaci dominanciájával.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
13.
08:47

Kipukkadni látszik a kormány oltási stratégiája

Gyorsan olvad Magyarország előnye az uniós országok oltási versenyében, amit a kormány pénzt nem kímélve erőltetett. A minél alacsonyabb halálozás terén folytatott versenyben, amelyben rossz helyen áll az ország, utólag már nem lehet javítani.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
09.
11:42

Üzenet az EU-nak is, több méz kellene a madzagra

Ha a Nyugat helyre akarja állítani a tekintélyét a világon akkor valamit mutatnia kellene azokon az általános szólamokon kívül, amiket a nyugati politikusok hangoztatni szoktak. Jó és egyben rossz hír is, hogy Kína nem az az ellenfél, ami a Szovjetunió volt.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
07.
07:36

Versenyképességi kormánybiztost nevezett ki Orbán Viktor

Bogdán Tibort, a gazdasági versenyképesség jogi feltételrendszerének erősítését célzó intézkedésekkel összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztossá nevezte ki Orbán Viktor miniszterelnök.

Szerző(k): Németh Géza
04.
30.
15:36

Jön a baloldal, pápá jobboldal

A fejlett országok lakói, akiknek a Föld bolygón viszonylag jól megy a soruk a világ többi részén élőkhöz képest, elégedetlenek a gazdasággal, ami jólétüket biztosítja. A pandémia ráébresztette őket arra, hogy hajszálon függ nyugodt, biztonságos életük, ezért több védelmet várnak államuktól és nagyobb szolidaritás embertársaiktól.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
26.
13:48

Magyar MotoGP: ki nyerte a tervpályázatot?

Lezárult a MotoGP versenypálya- és sportkomplexum tervezésére pályázat, amelyen az első helyezett 10 millió forintot kapott.

Szerző(k): Németh Géza
04.
23.
15:31

Furcsa tanulsággal szolgál a foci szuper liga ügye

Valójában a modern kapitalizmus tipikus megnyilvánulása volt a vezető európai élvonalbeli futballklubok egy részének kísérlete arra, hogy saját, exkluzív ligát hozzanak létre. A különbség a gazdaság más szegmenseihez képest az, hogy azokban nem vallott kudarcot rejtett kartellezés.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
21.
11:13

Nagy változás jön a bankok versenyében

Fejlesztették és átalakították a hazai bankszektor legrangosabb versenyét, A Mastercard - Év bankja megmérettetést, amely az idén új kategóriákkal is jelentkezik.

Szerző(k): Herman Bernadett