webshop

05.
26.
10:44

Nem költenek kevesebbet divatra a magyarok, pörög az online vásárlás

A divatcikkekre szánt összeg tekintetében Magyarországon 2022-ben a fogyasztók többsége legalább ugyanannyit, vagy többet tervez divatra költeni, mint a tavalyi évben.

Szerző(k): Tér Diána
05.
25.
16:53

Tovább támad az innovatív élelmiszer webshop

A GKID nemrég közreadott 2021-es naptári évre vonatkozó e-Toplistájában a Kifli.hu produkálta a leglátványosabb mozgást. A “legnagyobb forgalmú online kereskedők” kategóriában az előző évhez képest 6 helyet előre ugorva, idén a 6. helyen végzett, olyan nagyvállalatokat előzve meg, mint az Euronics, a Decathlon vagy az Auchan. A cég most közreadta a 2021-es üzleti évre vonatkozó publikus adatait is, amik a lendület fennmaradását mutatják.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
24.
11:55

Belépett a magyar piacra Európa egyik vezető online divat- és életmódplatformja

A Zalando, Európa egyik vezető online divat- és életmódplatformja, ma Magyarországon is megnyitotta kapuit a vásárlók előtt.

Szerző(k): Tér Diána
05.
20.
08:20

Megfontoltak a magyarok: last minute költik el a pénzüket

Megváltozott az online szolgáltatások piaca, a vevők óvatosabban döntenek, egyre többen csak az utolsó pillanatban vásárolnak, és átalakult a keresett szolgáltatások köre - derül ki a főként internetes élmény-szolgáltatásokat kínáló Bónusz Brigád és az az e-kereskedelem kutatására szakosodott GKID közös felmérésből.

Szerző(k): Tér Diána
05.
16.
15:46

Szigorítás: új jogszabály érinti a gyógynövényből készült hevítőrudakat

A gyógynövényből készült hevítőrudakat ezentúl csak dohányboltokban lehet árusítani egy hatósági jogszabály-módosítás alapján. A tervezet célja az, hogy a fiatalkorúak körében visszaszoruljon a dohányzás és védelmet biztosítson a legális piacnak - írja az MTI.

Szerző(k): Ambrus-Nagy Boglárka
05.
14.
18:49

Több ezer boltot tüntetett el a járvány

Két esztendőnyi járványveszély megtépte a boltokat is, számuk hét és fél ezerrel csökkent. A bezárt hagyományos boltokat pedig leváltották az internetes áruházak, amennyivel csökkent az előbbiek száma, az utóbbiaké annyival nőtt. Könyvesbolt már alig van. Teret hódítottak a nagy alapterületű áruházak. A legtöbb bolt a fővárosban, a legkevesebb Nógrádban van. Árstop után boltstop?

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
28.
06:00

Van, amiről a válságok közepette sem mondanak le a magyarok

Az inflációs környezet, az ellátási nehézségek és az ukrajnai háború ellenére sem várható, hogy a régió divat webáruházainak forgalma jelentősen visszaesik az idei évben - derül ki a Glami.hu legfrissebb nemzetközi felméréséből.

Szerző(k): Tér Diána