Milliárdok ajándékba - év végi akciós könyvvásár

Ön is szeretne valami maradandót és értékállót ajándékozni üzleti partnereinek és ügyfeleinek?

Ajándékozzon milliárdokat!

Év végi akciónk keretein belül, most nagyobb (10+) példányszámú megrendelés esetén jelentős kedvezményt biztosítunk a 25 év - 25 nagy átverés című könyv, valamint A 100 leggazdagabb 2017 című magazin áraiból. Igény esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

A kiadványokról:

25 év - 25 nagy átverés
Szerkesztő: Szakonyi Péter

Minden évben kitört itthon legalább egy botrány. Közös jellemzőjük az emberi hiszékenység és mohóság volt. Tribuszerné és a karcagi Bróker Marcsika üzelmeiben, a bombasztikus biogiliszta üzletben, az aranyhamisítási skandalumban vagy a Quaestor-botrány során emberek ezrei vesztették el pénzüket, megtakarításaikat. Az elmúlt negyedszázad nagy átveréseinek krónikája tanulságos részletekkel szolgál a hiszékenység természetrajzához és a hazai csalók megítéléséhez.

Oldalak száma: 530
Borító: puhatáblás, ragasztókötött
Súly: 852 gr
Bolti ár: 2.990 Ft

* * * * *

A 100 leggazdagabb 2017
Szerkesztők: Domokos László, Szakonyi Péter

A magyar milliárdosokat rangsoroló kiadvány, amely idén 16. alkalommal jelent meg. A milliárdosok országos rangsora mellett A 100 leggazdagabb áttekintést ad a feltörekvő vállalkozásokról és vállalkozókról, regionális listákba sorolja az ország legtehetségesebb, legsikeresebb vagyonos embereit. A 100 leggazdagabb 2016-os kiadásában közel 300-an kerültek fel a regionális listákra. A vagyoni rangsor mellett immár hagyományosan közöljük a magyar politikai elit legbefolyásosabb szereplőinek listáját is. A hangsúlyozottan szubjektív összeállítást az ország tíz legelismertebb politológusának véleménye alapján állítjuk össze - 2017-ben már negyedik alkalommal. Ez a befolyásbarométer jól árnyalja azt a képet, amelyet a gazdagság alapján készült rangsor mutat, hiszen kiderül belőle, hogy a leggazdagabbak nem feltétlenül a legbefolyásosabbak.

Oldalak száma: 236
Borító: ragasztott
Súly: 648 gr
Bolti ár: 1.490 Ft