Ki kell egyezni a bankokkal
Ki kell egyezni a bankokkal

Ki kell egyezni a bankokkal

A még rendelkezésre álló szűkös uniós források még hatékonyabb kihasználása érdekében a minisztériumok átcsoportosításokkal igyekeznek új lehetőségeket teremteni a vállalkozások számára - derült ki a Napi Gazdaság szegedi vállalkozásfejlesztési konferenciáján.
NAPI, 2013. február 22. Fotó: Economx.hu

A dél-alföldi régióban a hagyományosan erős mezőgazdaság mellett az alternatív energiára, illetve a Szegedi Egyetem révén a Csongrád megyében rendelkezésre álló kutatói tudásra lehet alapozniuk a vállalkozásoknak, amelyeknek a közelben lévő országok (Szerbia, Románia) vállalkozásaival közös projektekben, exportban is lehet gondolkodniuk.

A gazdasági növekedés beindításához szükség van arra, hogy a kormányzat kiegyezzen a bankokkal - hangsúlyozták a résztvevők megjegyezve, hogy a válságot követő időszakban átalakuló banki finanszírozási modell felértékeli a régi bankkapcsolatokat, ahol a pénzintézet ismeri a cég múltját, erősségeit (gyengeségeit) és terveit.

További videók

Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!

Ki kell egyezni a bankokkal

A még rendelkezésre álló szűkös uniós források még hatékonyabb kihasználása érdekében a minisztériumok átcsoportosításokkal igyekeznek új lehetőségeket teremteni a...

A NAPI Online nem vállal felelőséget a cikküldő "Megjegyzés" mezőjébe írt tartalomért és kijelenti, hogy a cikküldő kizárólag látogatóink kezdeményezésére küld leveleket. Tájékoztatásul közöljük, hogy a cikküldő minden elküldött levélben megjeleníti a küldést kezdeményező látogató IP címét.

Copyright 2001-2024 www.napi.hu Online Kft. Minden jog fenntartva.