Kiemelt jelentőségű lett a miskolctapolcai fürdő fejlesztése - tízmilliárdot meghaladó támogatást kap

A kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűvé nyilvánította a miskolctapolcai fürdőt és környezetét, valamint 12,7 milliárd forint költségvetési támogatásban is részesítette a fejlesztést.
Németh Géza, 2018. november 10. szombat, 21:10
Fotó: Pixabay

A Magyar Közlönyben megjelent rendelet a miskolctapolcai fürdő és környezetének fejlesztésével összefüggő közigazgatási hatósági ügyeket nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította.

Az ugyanott megjelent kormányhatározat pedig a projekt támogatásáról intézkedett, amelynek a teljes összege 12,7 milliárd forint. Ebből 300 milliót már megkapott a fürdő 2016-ban.

A maradék 12,4 milliárd forint három évre oszlik el. Az idei költségvetésből 750 millió, a jövő éviből 5 milliárd, míg a 2020-as büdzséből 6 milliárd 650 millió forint jut erre a célra. A projekt a Modern Városok Program része.

 HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Panzerkraftwagen_Drei, 2018.11.11 01:19

Azaz, megint kivágnak egy csomó fát, lebetonozzák a megmaradt zöldterületeket és szétgányolják az addig élhető, turísták számára is vonzó környezetet, még valami betonförmedvényt is emelnek, taccsra téve a környékbeli ingatlanok árát, csak a maguk megszokott tanyasi tahó módján, a mutyielvtársak. És mindezért fölvesznek pár(száz)milliárdot az adónkból. Hogy rohadjon meg a mutyibanda!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html