Németh Géza

04.
21.
14:45

Tovább ömlenek a milliárdok a várbeli új minisztériumi épületre

Újabb, ezúttal 54 milliárd 378 milliós tendert nyert a West Hungária Bau Kft. és a Garage Ingatlanfejlesztő Kft. a Budai várban, a Szentháromság tér 6. szám alatt lévő épület - amely a Pénzügyminisztérium új székhelye lesz - felújításán. A mérnök-lebonyolító és műszaki ellenőri feladatokat pedig a Céh Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt. nyerte 1 milliárd 249 millió forinttal.

Szerző(k): Németh Géza
04.
21.
14:16

Megvan, hogy kik pályáztak a meghiúsult HÉV-tenderen

A Stadler lengyel és svájci cége együtt, az olasz Alstom pedig egyedül tett ajánlatot a meghiúsult HÉV tenderen.

Szerző(k): Németh Géza
04.
21.
06:20

Újabb közel hárommilliárdot költenek az új Néprajzi Múzeumra

Az új Néprajzi Múzeum és Látogatóközpont befejező, kiegészítő munkálatait az eredeti építő páros, a ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Magyar Építő Zrt. nyerte el, nettó 2 milliárd 811 millió forinttal. A becsült ellenérték 2 milliárd 952 millió forint volt.

Szerző(k): Németh Géza
04.
20.
19:56

Négycsillagos szállodát építtet a Szeged-Csanádi Egyházmegye

Meghívásos eljárás keretében keres tervezőt és kivitelezőt szállodájához a Szeged-Csanádi Egyházmegye. A becsült ellenértéket nem közölte.

Szerző(k): Németh Géza
04.
15.
10:11

A kormány felkarolja a leégett műanyagüzemet

Azonnali hatállyal alá kell írni Magyarország Kormánya, és a Jász-Plasztik Kft. között kötendő stratégiai együttműködési megállapodást - döntött a kormány.

Szerző(k): Németh Géza
04.
14.
13:40

Jóval olcsóbb lesz az Iparművészeti Múzeum műtárgyainak raktározása

Egyedüli ajánlattevőként a Museum Complex Szállítmányozó és Szolgáltató Kft. raktározhatja az Iparművészeti Múzeum műtárgyait a rekonstrukció alatt, nettó 1,9 milliárd forintért. A becsült ellenérték jóval nagyobb összeg - több mint 3 milliárd forint - volt.

Szerző(k): Németh Géza
04.
14.
12:12

Napelemes világítást kap a Bozsik Stadion

Az E-Sports Management kft. szállíthatja a Bozsik Stadion fotovoltaikus (napelemes) lámparendszerét, nettó 149 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
04.
14.
11:58

Milliárdokért építtet gázvezetékeket a Főgáz

Egyetlen ajánlattevőként a siófoki Vabeko Kft. építhet gázvezetékeket az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. részére, nettó 5,5 milliárd forintos keretösszeg erejéig.

Szerző(k): Németh Géza
04.
14.
06:40

Ismerős konzorcium nyert újra Pakson

Közös ajánlattevőként az Óbuda-Újlak Beruházásszervező és Fővállalkozó Zrt., a felcsúti székhelyű Fejér Tervező és Mérnökiroda Kft., valamint a Győrber Mérnöki és Szolgáltató Kft. tervezhet - egyebek mellett egy 4 ezer fős modul munkásszállót - nettó 501,5 millió forintért. Ugyan ez a konzorcium tavaly tavaly októberben elnyert már ugyan itt egy közel 7 milliárdos tervezést.

Szerző(k): Németh Géza
04.
13.
16:40

A Siemens egymilliárdos munkát nyert a BKV-tól

A Siemens Mobility Kft. korszerűsítheti az 50-es villamos vonal áramellátását, nettó 1 milliárd 5 millió forintért. A becsült ellenérték nettó 1 milliárd 236 millió forint volt.

Szerző(k): Németh Géza