Akár 5 ezer pontos zuhanás is jöhet

Az elmúlt másfél héten az esésé volt a főszerep a hazai részvénypiacon.
NAPI, 2010. június 30. szerda, 05:00
Fotó:

Az index egy fontos ellenállásról fordult negatív irányba, és jelenleg már a június eleji mélypontot súrolja. Súlyos esés rémképe rajzolódik ki a grafikonokon.

További részletek a mai Napi Gazdaságban!

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.06.30 06:33

OTP 3500 alá várható (akár 2500 ig ) a head and shoulders nem csak shampon hanem fordító alakzat is... szigoruan technikai alapon...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html