Izgalmakban a mai kereskedésben sem lesz hiány

Izgalmakban a csütörtöki kereskedésben sem lesz majd hiány: európai kamatdöntések, és amerikai makroadatok mellett megkezdődhet a kereskedés a Twitter részvényeivel is.
Admiral Markets, 2013. november 7. csütörtök, 12:29
Fotó: Napi.hu

Garantáltan nem fognak unatkozni a befektetők csütörtökön. Míg az öreg kontinensen a brit-, majd az Európai Központi Bank kamatdöntő üléseit követően Mario Draghi sajtótájékoztatóját várják a piacok; addig a tengerentúlon a Twitter mikroblog-szolgáltató tőzsdei bevezetése mellett az USA harmadik negyedéves GDP-mutatóját is megismerhetjük majd.

Az Admiral Video Kommentár teljes terjedelmében az alábbi linkre kattintva is elérhető.Ha devizapárokkal kereskedne vagy további kérdése van;  a jobb oldali mező kitöltését követően, a feliratkozásra kattintva munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK