Nem veszítheti el Sziget-részesedését az Econet

Marad tulajdonosa a Szigetnek az Econet - derült ki a vállalat rendkívüli közgyűlésén.
Eidenpenz József, 2011. június 24. péntek, 11:11
Fotó:

Szó sincs róla, hogy elveszítené Sziget-részesedését az Econet, most is tulajdonosa a fesztiválszervező cég részesedésének,és a jövőben is az marad - mondta el Balázs Csaba, a tőzsdei társaság elnöke a pénteki rendkívüli közgyűlésen. A minimális, néhány százalékos részvételi aránnyal megtartott rendezvényen sok szó esett az új kártyás fizetési rendszerről, amelytől sokat várnak, és amely a jövő héten Zamárdiban debütál majd a Balaton Sound Fesztiválon.

A közgyűlés ellenszavazat nélkül fogadta el igazgatóság előterjesztéseit, köztük a korábban meghirdetett reorganizációs intézkedési tervvel. Az Indamédiáról elhangzott, hogy vagy el fogják majd adni, vagy pedig olyan módon karcsúsítják, hogy fenntartása rentábilis legyen.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK