Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Posztjában Karácsony Gergely leírja, hogy másfél éve egy orosz módszertan szerinti, orosz érdekeket is kiszolgáló kompromat, vagyis egy konstruált, hazug lejárató kampány folyt ellene és az egyik helyettese, Kiss Ambrus ellen.

Hozzáteszi, a hvg.hu most hétvégén hozta nyilvánosságra azokat a nyomozati iratokat, amelyek bepillantást engednek abba, hogy „miként akart a NER hamis vallomásra rávenni embereket.”

Van itt minden, külföldi befektetőnek hazudott statiszta, a Dagály fürdő gőzébe tervezett Budai Gyula-találkozó, hogy engem és a helyettesemet „le tudják csukatni”, vagy éppen a Fidesz volt gazdasági igazgatójának nagyotmondásai. Mintha csak egy ZS kategóriás KGB-filmet néznénk.

Mint fogalmaz, a történet akár még szórakoztató is lenne, ha nem folyt volna hónapokig tíz- és tízmilliókkal megtámogatott lejárató kampány, ha nem szálltak volna ki házkutatásra, ha nem asszisztált volna ehhez az országos és a fővárosi Fidesz.

Ha a közeledő kampányidőszakban, hasonló „ügyek” kipattannak, vagy akár a most is folyó lejárató kampányok hirdetései elérik, mindenki emlékezzen rá: gátlástalanul hazudik és próbál hamisítani a propagandagépezet – fogalmaz Karácsony Gergely.

Becsődölhet a főváros, már készül Budapest túlélőprogramja

Több mint 176 milliárd forinttal kevesebb pénz van Budapest kasszájában, mint 2020 elején. A főpolgármester-helyettes sajtótájékoztatón ismertette Budapest anyagi helyzetét. Az ellenzék pazarlásról és riogatásról beszél, Karácsony Gergely pedig elődje, Tarlós István legjobb tanítványának nevezi magát. Bővebben >>>