A magyar kormányfő a közösségi oldalán számolt be a vendéglátásról, amelynek során az olasz futballista- és edzőlegenda tette nála tiszteletét. A 76 éves szakember, aki több csapatot olasz bajnoki címig vezetett, az AC Milannal Bajnokok Ligáját is nyert, a Real Madriddal pedig spanyol bajnok volt, az M4 Sportnak elmondta: szerinte a magyar válogatott sikereinek köszönhetően

egyre több fiatal kezd majd bele a sportágba, egyre többen hisznek majd a futballban, ezáltal pedig tovább fejlődhet a sportág. A sikerek mögött ott van az edző és a stábja, nekik köszönhetően a játékosok jelentős fejlődésen mentek keresztül.

Fabio Capello, akinek az édesapja a Baranya megyei Himesházán született, szót ejtett a múlt hónapban befejeződött katari világbajnokságról, amely véleménye szerint taktikai szempontból és a játék sebességét illetően is kiemelkedően erős volt. A keleti csapatok meglátása szerint lassabbak a legmagasabb szinthez képest, ugyanakkor Afrika fejlődött, amit Marokkó szereplése támaszt alá, míg a döntőben már a legnagyobb világsztárok, Lionel Messi és Kylian Mbappé emelkedtek ki.