A pénzintézet V. kerület, József nádor tér 7. szám alatti központi irodájának tervezését, kialakítását és felújítását a Cushman & Wakefield (C&W) kereskedelmi ingatlantanácsadó végezte. A Bank of China megvásárolta a korábban a Credit Agricole tulajdonában lévő 1700 négyzetméteres belvárosi irodaházat.

Az új irodaépület egy földszintből és 4 emeletből áll. A back office szolgáltatások mellett, kialakítottak egy 150 négyzetméteres bankfiókot is, mely az előkelő épület földszintjén helyezkedik el - közölte a C&W. Csikós Ádám Associate, a C&W Budapest projekt menedzsment üzletágvezetője elmondta: "Mindig örömmel tölt el minket, ha egy felújítás nem csak műszaki, hanem belsőépítészeti kívánalmakat támaszt. Egy régi, műemlékvédelem alatt álló épület nagy kihívást jelent, de úgy gondoljuk a végeredmény harmóniában áll mind az ügyfél elvárásaival, mind a történelmi környezettel."

A Bank of China (Hungary) Clost Ldt. 2003. február 10-én nyílt meg mint a pénzintézet első közép-kelet európai leányvállalata. A Bank of China Kínában már 100 éve működik folyamatosan.