Budapest az ingatlanbefektetők bizalmát erősíti Bécsben

Budapest saját standdal, kiállítóként vesz részt a hatodik közép-európai ingatlanos kiállításon, a bécsi Real Viennán. A május 24-25-i nemzetközi rendezvényen a magyar főváros a régió ingatlanos közvéleménye előtt mutatja be fejlesztési, befektetési lehetőségeit.
NAPI, 2011. május 23. hétfő, 15:53
Fotó:

A közép-és kelet-európai ingatlanpiaci szakembereket, városvezetőket megcélzó bécsi ingatlanos kiállításon a magyar főváros saját standon mutatja be városfejlesztési, ingatlanbefektetési elképzeléseit. A fővárosi vezetést Bécsben Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes képviseli, aki a Real Vienna keretén belül találkozik vezető osztrák ingatlanpiaci szereplőkkel, bécsi városvezetőkkel és részt vesz szakmai panelbeszélgetésen is.

A Budapest stand vendégeként, a kiállításon idén első alkalommal vesz részt a Budapest Business Region (BBR) klaszter annak édekében, hogy a befektetők és a szakmai szereplők bizalmát növelje a régió irányába. A kiállítás második napján a szervezők megrendezik a Dunai Régiók Konferenciáját is, mely elsősorban a dunai régiók infrastrukturális befektetési lehetőségeire, a 2014-2020 között megvalósítandó infrastrukturális beruházásokra koncentrál.

HOZZÁSZÓLÁSOK