Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Rebamey Holding Ingatlanforgalmazó és Hasznosító Kft. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A kiírás szerint anyertes cég feladata a szálloda épület felújítása és korszerűsítése - részbeni átalakítása - a szükséges tervezéssel együtt. A felújítással érintett teljes hasznos alapterület: 10 790 négyzetméter.

A beruházásban nincs uniós pénz. A nyertessel szeptember 7-én kötött szerződést az ajánlatkérő. Indult még a tenderen a 4D Építész Stúdió Kft. is.

A Céginfo.hu adatai szerint a megrendelő Rebamey Holding Ingatlanforgalmazó és Hasznosító Kft. 2011-ben alakult, a jegyzett tőkéje 3 millió forint. Egyedüli tulajdonosa Bertalan Anna Mária. A társaság a 2018-as évet 211 millió forint nettó árbevétel mellett 144 millió adózás előtti veszteséggel zárta.

A tendernyertes Caraman Kft. 2012-ben alakult, a jegyzett tőkéje 3 millió forint. Tulajdonosa a Knurow Property Kft. A kft. a 2018-as évet 40 millió forint nettó árbevétel mellett 136 millió forint adózás előtti veszteséggel zárta.