Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A közbeszerzési eljárás eredményét az ajánlatkérő Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A Modern Városok Program keretébe tartozó - azaz állami támogatásból megvalósuló - felújítás a 2377 négyzetméter bruttó beépített területű, műemlék színházat érinti. A színpadtechnikához tartozik majd - egyebek mellett - 68 profil fényvető, 62 lencsés fényvető, 10 derítőlámpa, 12 rivaldalámpa, 6 készlet fejgéprendszer és 98 mozgófejes fényvezető is.

A helybeli székhelyű nyertes céggel június 29-én kötött szerződést a város. Indult még a tenderen a Magyar Építő Zrt. is.

A kormány - elsőként a nagyvárosok közül - jóváhagyta Debrecen 2030-ig tervezett fejlesztési koncepcióját, amelynek célja, hogy a város Magyarország keleti régiójának központja legyen - jelentette be a múlt hónapban Palkovics László innovációs és technológiai miniszter. A mintegy 600 milliárd forint forrásigényű projekteket tartalmazó Debrecen 2030 program öt pillére a gazdaság, a közlekedés, az oktatás, a kultúra és a városfejlesztés.