Növelte árbevételét az építőanyaggyártó

Az építőipari segédanyagokat, víz- és hőszigetelő rendszereket gyártó Mapei kft. minden termékvonalán nőtt az értékesítés az első negyedévben, az árbevétel negyedév/negyedév alapon 16,7 százalékkal nőtt. A vállalat 2014. évi árbevétele 8.3 milliárd forint volt - közölte a Mapei Kft.
Napi.hu, 2015. április 27. hétfő, 12:13
Fotó: Napi.hu

Markovich Béla ügyvezető szerint a növekedés hátterében az építőipar javuló helyzete, a vállalat tudásmegosztás programja - melynek keretében 119 képzést tartottak, 1800 szakembernek az év első három hónapjában - valamint az intenzív marketing és értékesítési tevékenység áll.

A kedvező kilátásokat aggasztó jelenségek árnyékolják be. Markovich Béla aggodalmát fejezte ki, hogy az élénkülő építőipar miatt újra megjelennek azok a tisztességtelen piaci szereplők, akik piaci árnál alacsonyabb árakkal próbálnak érvényesülni. Erre az évre az építőipar kismértékű élénkülésére számít, melyet a magánberuházások növekedése, az energiafelhasználás csökkentésére irányuló beruházások, valamint a felújítási piac bővülése fog megtámogatni.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

NathFli, 2015.04.27 16:08

Szeretnél meggazdagodni egy csapásra a görög válságot kihasználva? Nézd meg hogy kell! http://goo.gl/p59Q5J
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html