A főváros XIII. kerületében, a Róbert Károly körút 70-74. szám alatt, közvetlenül a biztosító eddigi székhelyének szomszédságában épült fel a Vital Business Center. A nyolcszintes, nettó 18 ezer négyzetméter hasznos alapterületű irodaház tulajdonosa és építője egyaránt az UNIQA családhoz tartozó UNIQA Invest Kft., amely az osztrák UNIQA konszern tulajdonában áll. Fővállalkozó a Raiffeisen Evolution, a finanszírozást az UNIQA teljes mértékben saját forrásból valósította meg.
 
A legmodernebb technikai- és munkafeltételeknek eleget tevő épület mintegy 60 százalékát használja az UNIQA, a fennmaradó részt bérbe adja.  A tervek között szerepel egy diagnosztikai központ és egy gyógyszertár megnyitása is. A hatékony munkaszervezés érdekében egy több mint száz fő befogadására alkalmas konferenciaterem, és emeletenként több kisebb tárgyaló is rendelkezésre áll.

Az új irodaház amellett, hogy ideális munkakörülményeket biztosít, komplex, professzionális ügyfélkiszolgálást tesz lehetővé. Ide költözött a központi ügyfélszolgálat mellett a korábban Budapesten külön telephelyen működő gépjármű-kárfelvétel és -kárszemle is, ami jelentősen megkönnyíti az ügyintézést - emelte ki Othmar Michl, az UNIQA Biztosító Zrt. vezérigazgatója.
Az épület érdekessége, hogy homlokzatát Európa jelenleg legtöbb képponttal (közel 80 ezer) rendelkező LED-fala díszíti, amely esténként különleges fényjátékkal vonja magára a figyelmet.