Speciális érdekeket véd az ÉVOSZ új tagozata

Magasépítési tagozat alakult az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségén (ÉVOSZ) belül. A szervezet új - tizedik - tagozatát az ÉVOSZ épületépítéssel, magasépítési létesítmények kivitelezésével foglalkozó vállalkozásainak képviselői hozták létre, a speciális szakági vállalkozói érdekek képviseletére.
Napi.hu, 2015. október 9. péntek, 11:13
Fotó: Napi.hu

A tagozat célja a tagszervezetek piaci tevékenységének segítése, a speciális szakági vállalkozói érdekek megjelenítése, képviselete. Kiemelt cél a magasépítési-kivitelezési tevékenység végzését meghatározó jogszabályok kialakításában való közreműködés, a piaci folyamatok elemzése, értékelése.

Az alapítók szerint a tagozathoz tartozó vállalkozások nagy hangsúlyt kívánnak fektetni a magasépítés területén a súlyponti problémák feltárására és az azokra való megoldási javaslatok kidolgozására, kapcsolatot tartanak majd az illetékes közigazgatási szervekkel, intézményekkel, szakmai szervezetekkel, s szakmai tájékoztatókat, konzultációkat is szerveznek. Az új  tagozat bekapcsolódik a szakmai kultúra emelését célzó oktatási, képzési tevékenységbe, a szakmai követelmények kialakításába.

A magasépítő tagozat 7 tagú elnökségének soros elnöke Mikusi Róbert, a MARKET Zrt. műszaki vezérigazgató helyettese.

HOZZÁSZÓLÁSOK